Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Edycia 24

Głupio mi to mówić, ale uwielbiam wyrywać żonatych facetów

Polecane posty

Gość Edycia.24
Problem tylko w tym że nie chcą dopłacac dodatkowo do Anala. A ja przecierz i tak mam niską stawkę , w każdy razie niższą niż moje koleżanki z odlotów.pl

Gość No ja nie wiem czy chcialabym
Aby mi jakies obce chlopy minetke robily czy tez mi wsadzali... .hhhehe..ales glupia szm ata traktuja cie jak wor na sperme a ty dumna chodzisz.

Gość rthjkj
no to kurwa im soryy ze juz masz do kobiet pretensje ze sa po 30 , ciekawe jak sie bedziesz czula jak bedziesz miec 50 na karku i twoj wlasny mezulek ,bedzie cie zdradzal na prawo i lewo z takimi mendami jak ty a wierz mi ten moment nastanie , bedziesz kiedys miec dosc tej samotnosci , szczegolnie jak zobaczysz ze sie starzejesz i nikt cie nie bedzie chcial :P

Gość xanx
A wg mnie jestes dla tych facetow zwykla dziwka :) czy myslszi ze ktory kolwiek zostawil by swoja zone dla Ciebie? Za 10 lat bedziesz sucha zniszczona uzyta pzrez tych wszytskih facetow dziwka. Ktp wie czy nie bedziesz wygldac gorzej od ich zon. I myslisz ze jak ktoremus facetowi pochwalisz sie tym czym chcesz sie podbudowac tu, to ze ktorys bedzie Cie chcial?

Gość onnnnnnnaaaaa
xanx jak ona jest dziwka,to ci zonaci to dziwkarze i tyle :-)

Gość xanx
No tak :) ci faceci sa dla mnie tak samo dziwkami jak i ona

Gość xanx
TYlko ze pewnie oni nie puszczaja sie z tyloma kobiety ilu ona facetom uzycza swojej cipki ;-)

Gość No ja nie wiem czy chcialabym
Ale to te zony sa ich kobietami z nimi maja dom dzieci majatek zycie .....ciebie TYLKO ruc.haj.a

Gość xanx
No tak, ona ma tylko seks i wydaje jej sie ze to takie fajne. Tylko ciekawe czy taki facet chcialy sioe z nia pokaac na miescie, Nie, bo pewnie by sie wstydzil!

Gość onnnnnnnaaaaa
Ja np.zdradzam swojego faceta,ale moja zdfrada to nie tylko seks,ale i zemsta za krzywdy jakie wyrzadził mi moj facet.Wcale nie ejstem z tego dumna,ale zal mi tych zon ktore sa zdradzane i dziwie sie temu.Nawet nie macie pojecia jak mezczyźni zdradzaja swje dziewczyny,narzeczone,zony.I co zauwazyłam ci faceci maja super kobiety z charakteru i urody.Jednak moznapowiedziec,ze facet to swinia

Gość onnnnnnnaaaaa
xanax uzyczac cipki moga tylko dziwki,osoba ktora zdradza nie uzycza swojego ciała,bo nie jest do tego przymuszona,ale po prostu tego chce

Gość xanx
TYm lepiej dla facetow, ze coraz wiecej latwych panienek, przynajmniej placic nie musza :)

O czym wy gadacie wszyscy? Jak dziwka ze mnie? A co ja takiego robię? Mialam dużo przelotnych związków, ale nie zamierzam sie nikomu z nich spowiadać. Każdy ma prawo przed staym związkiem miec inne życie, i w cale nie musi sie z tego tłumaczyć. Nie mam pretensji do kobiet, że sa po 30stce, tylko do ich zaniedbania. W głowie mi się nie miesci, jak można tak wyglądać jak one wyglądają. Taką magiczną granica starzenia jest 35 lat.Po tym okresie to zwykłe pomarszczone babska. Ja NA PEWNO się tak nie zaniedbam. Nie dam mojemu przyszłemu facetowi pretekstu żeby wpadł do innego niż mojego wyrka. SAME JESTEŚCIE SOBIE WINNE. Gdybyście mialy odrobinę mózgu w głowach, mogłybyście się z moich wypowiedzi wiele nauczyć. A was tylko stac na niedojrzała manifestację bezsilnych emocji w tylu nuuuuudy, co wkleja minki. Faktycznie, nudy

Gość onnnnnnnaaaaa
xanax lepiej ,amoze gorzej,bo łatwiej facet moze zdradzic i powiem Ci,ze watpie czy byłabys zadowolona gdyby twoj facet ciebie zdradzał.Napisałam juz,ze zdradzam swojego faceta z zemsty(wiem,ze źle robie,bo ne tedy droga)ale naprade zal mi tych kobiet ktore sa zdradzane.I dlatego dochodze do wniosku,ze jednak zadna miłosc nie istnieje.Facet predzej czy poźniej zrobi to.

Gość xanx
Jakie "my"? Jakie "winne"? Nie czuje sie winna, jestem bardzo atrakcyjna kobiete a nie puszczam sie jak byle dziwki w klubach co wekeend inny w lozku, a poznie sie takie dziwia ze zaden normalny facet nawet kijem ich nie tknie :/ i uwierz mi ze to te puszczalskie 21 letnie paniusie wygladaja duzo starzej ode mnie (mam 24 jak ty).

Gość heheeehehe
wypisz wymaluj! no dziwka:| FUJ! bedziesz sie jarac w piekle :) Mam nadzieje ze jak ty bedziesz kiedys miala meza..a bedziesz juz starszą panią to jakas siksa wyrwie twojego faceta :) a ona bedzie sie z ciebie nabijac hehee

Gość no taaakkkkkkkkkkkk
Sa palacze i palaczki, sa pijacy i pijaczki , sa jebacy i jebaczki . Ty jestes poprostu jebaczka, i jak muche do miodu tak ciebie samo ciagnie do jebakow. Imusisz tez przyjac do wiadomosci, ze wcale niemalo z nich ma kobiety bardziej atrakcyjne i watosciowe od ciebie, ale jako jebakow ciagnie ich poprostu do jebaczek takich jak ty ktorm sperma (od robienia laski) zalala ostatnia malutka szara komoreczke

Gość xanx
onnnnnnnaaaaa: Nic Ci ta zemsta nie da. zobaczysz ze bardziej uderzy to w Ciebie sama niz tego twojego faceta.

Gość onnnnnnnaaaaa
Edycia 24 a ja akurat jestm juz dawno po tej magicznej cyfrze i zdradzam swojego faceta z facetami w zwiazkach i sa to mezczuyźni o wiele ode mnie młodsi

Gość Hageta
popieram autorke. jestem 4 lata po slubie i wiem ze to najwikszy błąd mojego zycia....bo teraz mam ochote sie własnie wyszalec..pozaliczac codziennie i nnego faceta....ehmmm zycie jak w Madrycie :) a tak to co mam? - 8 lat jestem z jednym i tym samym z którym wzajemnie sie nie szanujemy....nie zdradzamy (jeszcze) ale nie szanujemy słownie!!!!!.....i teraz zaczne odreagowywac stresy zwiazane z domem poza domem ...w ramionach innych nieszczęśliwych małzonków..znudzonych żonami jak ja znudzona jestem moim mężem! to tyle.... Edytko pozdrawiam:*

do xanx: w wielkim błędzie jestes. gdybym tylko kiwnęła palcem wielu z nich zostawiloby swoje żony w 5 sekund. I byliby dumni idac ze mna po mieście, zapewniam cie

Gość kwasss
Jesteś młoda , wydaje Ci się ze fikołki w lóżku są podstawą związku i co więcej wydaje Ci się, że tylko Ty je potrafisz wyczyniać, a tak nie jest:). Nie tylko Ty jesteś cudowną ognistą kochanką, ale czy masz coś jeszcze do zaoferowania?

Gość xanx
Edycia 24: to ze oni CI tak mowia to nie znaczy ze tak by bylo ;-) Nie musisz mi wierzyc na slowo, sporbuj to sie pzrekonasz.

Gość jubelka Normalniturlam sie ze

Gość onnnnnnnaaaaa
kwass nie pisz o jakims tam zaoferowaniu czegos.Nie wyklikajcie na kobietry.Przysłowie mowi,ze jak suka nie da ,to pies nie weźmie,ale jak pies porzadny to suce nie uda sie dac.Tylko,ze w swiecie jest bardzo mało porzadnych facetow

Gość xanx
I coraz mniej porzadnych kobiet.

Gość no taaakkkkkkkkkkkk
No tak Edyciu masz racje byli by dumni idac z Toba :D Tylko dlaczego nie chodza z toba tylko z tymi paskudnymi zonami ?????? Naprawde myslisz, ze jakikolwiek facet bylby dumny idac z dziwka ktora jak puchar przechodni trafia od spodni do spodni ???????

Gość onnnnnnnaaaaa
xanax nigdy nie mow nigdy,bo kiedys i ty mozesz znaleźć się w grupe osob ktore zdradzaja.

Gość ciesz się ciesz
póki jesteś młoda :P Za chwilę stuknie Ci 30-stka, zachce Ci się stabilizacji i... wtedy będzie ból. Bo będziesz niczym więcej, tylko zużytą dziwką, która pieprzyła się z kim popadło :P I jeszcze się zastanawiam, co to za świetny seks musi być, jeśli Ty w jego trakcie myślisz... o żonach swoich kochanków zamiast o doznaniach, jakich Ci owi kochankowie dostarczają :P:P:P

A tekst, że moj facet mnie zdradzi rozśmieszył mnie wprost. Ja się zwiążęz facetem co najmniej 10 lat starszym, dojrzałym emocjonalnie. Dla niego zawsze będę duzo młodsza i atrakcyjna. Szczerze mówiąc wątpię, zeby zdradził mnie kiedykolwiek. Dam mu w łózku wszytko czego zechce, nie będzie mial ochoty szukac gdzie indziej. Wyobraźcie sobie: ja mam wowczas lat dajmy na to 3o, a on 42 - no i co? Gdzie on pójdzie? Tylko do mnie. Ech wasze porkętne myslenie...