Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Edycia 24

Głupio mi to mówić, ale uwielbiam wyrywać żonatych facetów

Polecane posty

Gość jetes zła robisz bardzo
Edycia 24 zle w piekle bedziesz sie smazyc a starzec sie bedziesz na pewno....

Gość onnnnnnnaaaaa
no taaakkkkkkkkkkkk bo zwiazek to zwiazek,a seks to seks i osoba zdradzajaca nie opuszcza kogos ,z kim ma zycie ustabilizowane dla seksu.

Gość xanx
Nie znajde sie, bo za bardzo szanuje siebie i swoje cialo. Jestem na tyle wartosciowa osoba zen ie potzrebuje dowartosciowywac sie wyrywajac innych : /

Gość onnnnnnnaaaaa
Edycia 24 :-) mozesz sie pomylic>czesto faceci lubia starsze partnerki,wiec taki 42 latek ,majacy zone 30 letnia moze poszukac sobie kobiety do seksu nawet o 10 lat starsza :-)

Gość xanx
Edycia 24: Zawsze zbnajda sie goretsze niz ty 20.

Gość jubelka
turlam sie ze smichu Edzia chce uczyc buhaha.I zmarszczek nie bedzie miala hehe

Gość ciesz się ciesz
no taaaaaaak jaaaasne, nie zdradzi Cię :P Wyobraź sobie, że KAŻDA kobieta tak myśli i co? I potem się trafia taka jak Ty i wszystko pryska :P Ciekawa jestem, czy będziesz potrafiła komukolwiek zaufać, skoro wiesz, jak łatwo jest wyrwać żonatego faceta...

Gość onnnnnnnaaaaa
xanax szanowanie siebie nie ma nic do zdrady.Pozyjesz jeszcze na tym swiecie to sie przekonasz.A zdrada nie musi byc jakims tam dowartosciowaniem,

Gość no taaakkkkkkkkkkkk
Jak to gdzie pojdzie ??????? Do takiej mlodej wszystkim dajki jaka jestes teraz Ty :) Starszy jest tez czesciej rozsadniejszy i niestety nie tak latwo zamydlisz mu oczy , a ze szmata malo kto chce sie wiazac, no chyba, ze taki sam gatunek . No i tego to tylko pogratulowac:)

Gość xanx
To zalezy jaki sie ma system wartosci.

Gość onnnnnnnaaaaa
xanax ,systemy wartosci,zasady pewnego razu moga puscic jak tama NIGDY NIE MOW NIGDY.Wiele osob zarzeka sie tego i tamtego,a potem przezywa katuze,ze jednak zrobili cos przeciow sobie,przeciw swoim zasadom.Dopiero na łozu smierci mozemy byc pewni,ze przestrzegalismy swoich zasad i nie złamalismy ich nigdy.

Gość no taaakkkkkkkkkkkk
Edycia ma jasny i precyzyjnie sformuowany system wartosci. Obce fiuty sa najwazsza dla niej wartoscia !!!!!!!!!!!!

Gość xanx
Edycia24: Trafi kosa na kamien. Teraz czujesz sie pania sytuacji, ale jestem calkowicie pzrekonana, ze keidys znajdziesz sie w tej samej sytuacji. Trafisz na faceta takiego jak ty. A zawsze znajda sie mlodsze od ciebie, chocbys sobie zoperowala kazda czesc ciala i chocbys byla niewiaodmo jak bardzop doswiadczona, to zawsze znajdzie sie mlodsza, ladniejsza, lepsza w lozku. nigdy nie bedziesz ta NAJ NAJ NAJ na swiecie jak ci sie teraz wydaje. Powodzenia zycze ci w zyciu bo keidys jeszcze zaplaczesz nad swoim losem. I zastanow sie jaka wartosc maja ci faceci ktorzy cie ruchaja i czy naparwde to takie wielkie szczescie sypiac z takimi smieciami jak oni.

Gość onnnnnnnaaaaa
:-) co wy tak z tymi młodszymi:-) chyba nie znacie jeszce zbytnio facetow,faceci lubia i młodsze i starsze

Jednego w wtym wszytskim nie rozumiem: rzuciłyście sie na mnie jak stado wrednych suk, a pretensje powinniście mieć nie do mnie, lecz: - do siebie, że jestescie tak aseksualne, ze wlasny maż wam rogi przyoprawia - do męzów, że im na to pozwalacie nie tędy droga

Gość EDYCIA
Mysle, ze Edycia dobrze wie w jakim blocie siedzi . W tytule topiku napisala "glupio mi mowic...." czyli wie ze to kanal, ale ak ostro zaatakowana broni sie poprostu jak moze.

Gość nie jesteśmy
aseksualne :) zgadzamy sie w łóżku tylko na to co nam sprawia przyjemnosć..anale,pisingi spokojnie zostawiamy takim coorvom :P

Gość co wy tak jedziecie na Edycie
świętojebliwe mohery i durnie z zasadami :classic_cool: ??? Jak jesteście bez grzechu to rzućcie w nią kamieniem! Ja nie potępiam Edyci, zzauważcie że ona pokazała wam jacy są naprawdę mężczyźni w związkach małżeńskich - który dla was zapalonych katoli jest świętym sakramentem:O dla mnie małżeństwo to nie sakrament ale życie w w masce obłudy i w gnojowisku kławst. A do Edyci mam prośbę żeby zapisywała imiona i nazwiska oraz cechy charakterystyczne tych puszczalskich samców. Audieu {czesc] :classic_cool:

Gość kwasss
" do mezów, że im na to pozwalacie" :)

Gość onnnnnnnaaaaa
niew jestesmy :-) a ja nie zgadzam sie na zaden pising,tym bardziej anal :-) i jakos mezusiowie zdradzaja swoje zonki z emna :-)

Gość jubelka
Edzia nie podniecaj sie tak :)Nie chodzi o to ,że sie bzykasz .ale o to że podnieca cie myśl ,że kolesie zdradzają żony .To sie leczy najlepiej u psychiatry :)Nie martw się dobry lekarz Cie wyleczy :)

Gość kochanie ale jemu nie bedzie
Edycia 24 A tekst, że moj facet mnie zdradzi rozśmieszył mnie wprost. Ja się zwiążęz facetem co najmniej 10 lat starszym, dojrzałym emocjonalnie. Dla niego zawsze będę duzo młodsza i atrakcyjna. Szczerze mówiąc wątpię, zeby zdradził mnie kiedykolwiek. Dam mu w łózku wszytko czego zechce, nie będzie mial ochoty szukac gdzie indziej. Wyobraźcie sobie: ja mam wowczas lat dajmy na to 3o, a on 42 - no i co? Gdzie on pójdzie? Tylko do mnie. Ech wasze porkętne myslenie... stał kutas wieku 42 lat bedzie impotentem.....

Gość kochanie ale jemu nie bedzie
ty bedziesz miec 40 lat on 52 i nici z seksu tylko oral hej :)

Edyciu cos ci powiem ,to ze jestes mloda ,ladna,i zgrabna,to nic o tobie nie swiadczy,tak naprawde to facet tylko szuka takiej jak ty ktora sama sie rozkracza,ale potem z kolegami smieja sie z ciebie,bo tak tylko tanie robia,tyle ze one maja chociaz kase za to a ty jestes taka glupia i dajesz za darmo.wiec co z tego masz????NIC WIELKIE NIC,facet pusci cie w niepamiec i wraca do zony,a ty mimio to ze jestes ladna to do tego zapomnialas dodac ze jestes tepa idiotka bo chwalisz sie tym na forum,pomysl sobie ze twoj tatus wlasnie wyrywa takie tepe laski jak ty a potem je rznie. i mamusia pewnie tez sie rznie z kazdym ,i stad ta glupota u ciebie ... nic nie moge innego powiedziec przykro mi ze jestes tak pusta,i chwalisz sie tym.

Gość onnnnnnnaaaaa
Dziusiek jak facet smieje sie z kobiety,ze sie rozkracza,to kobieta ktora sie rozkracza smieje sie z faceta ktory ja posuwa majac w domu o niebo lepsza kobiete :-)

Gość onnnnnnnaaaaa
dziusiuek a te ktore maja za to kase to neistety musza roznym dawac dupy,bo jak by wybiera ly sobie tych ktorrzy ich podniecaja to za chleb by nie zarobuiły :-)a Edyta i inne moga przebierac i wybieraja tylko tych ktorzy je podniecaja :-) Coz z kasy jak ze starym ,oblesnym facetem bedzie sie szło do łozka :-) Ale rozumowanie mas zkiepskie dzidziuszek

za to ty z edyta masz rozumowanie ze szkoda sie wypowiadac na ten temat...a tak poza tym to co ty na tym forum faceta szukasz??? ...mysle ze na autostradzi ejest ich wiecej.(brudnych oblesnych tirowcow).. nie wypowiadam sie na ten temat...szkoda slow powodzenia.

nie za bardzo mam ochote oceniać autorki, bo 99,99% wypowiedzi forumowiczów już to trafnie określiło. Ja chciałam nawiązać do autorki odnośnie "urody". Jest to naukowo udowodnione, że kobiety będące "w przelotnych" dla autorki "niestałych", związkach z tzw. partnerami "do sexu", stażeją się szybciej i zmieniają na twarzy. Badania były przeprowadzane na licznej grupie kobiet. Najprostszymi przykładami są wszystkim znane "panie z ulicy". Są one mimo swojego często młodego wieku zmienione na niekorzyść-paradokesm jest to, że częsta zmiana partnerów jest jak już ktoś powiedział "niezdrowy styl życia". Sex jest cudowny, dodaje urody, uszczęśliwia - lecz, gdy kobieta ma wielu partnerów, zmiana jest odwrotna. Także autorko nie okłamuj siebie, staniesz się szybciej nieatrakcyjna niż się tego spodziewasz. Kochane dziewczyny kochajcie zdrowo :) Szanujcie się jakbyście chciały być sznowane :) Autorce nic nie przetłumaczycie, bo ma zwyczajnie zwichrowaną psychikę. Biedna dziewczyna, ja bym jej nie potępiała, bo rzeczywiście, który z nas jest bez grzechu??? Przyjdzie czas, że zapłaci za swoje czyny - lecz jeszcze nie teraz. To za wcześnie. Jest zbyt młoda, zbyt naiwna i wierzy w system wartości mierzony swoją miarą . Kochane trzymajcie się.

Gość St Tropez
Edycia 24 - zakladajac taki topic pewnie liczylas sie z tym ze zostaniesz zmieszana z blotem. Ja jednak cie z blotem nie zmieszam :) Tez uwielbiam zonatych facetow, az zal d*pe sciska ze nie mozna potem powiedziec jego zonie prosto w twarz ze sie z nim spalo :D:D zajebiste uczucie. A jada po tobie wlasnie te zdradzane zony ;/ Ktorym widocznie czegos brakuje skoro ich kochani mezowie je zdradzaja :)