Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kolianaasa

Problemy z allegro!!!!!!!!! POMOCY

Polecane posty

Gość Kolianaasa

Wiec tak zamowilam 2 pary spodni od jednej osoby nie dosc ze czekalam prawie miesiac to w paczce przyszla jedna para, pisalam do tej osoby ale narazie nie odpowiada, co zrobic??????

Gość red 11
prowadzę jako policjant oszustwa na ALLEGRO zwróć się najpier e mailem do sprzedawcy z reklemacją ,jesli nie udzieli odpowiedzi poinformuj go że zgłaszasz oszustwo na Policje, jeśli ni e odpowie złóż zawiadomienie o przestępstwie oszustwa z art 286 par 1kk

Gość Kolianaasa
Ale nawet jak to zglosze to jak to udowodnic ze nie dostalam 2 par spodni?

Gość red 11
Najczęściej gościu sam się przyznaje że robi wałki ale to już nasza sprawa poza tym jeśli oszukał ciebie to nie jesteś pierwsza czy pierwszy bo oni najczęściej i oszukują innych, sprawdź w komantarzach ile ma negatywów.

Gość Kolianaasa
ma negatywy ale za to ze wysyla bardzo dlugo i ciezko sie z nia skontaktowac, no nie wiem mam nadzieje ze odpisze i wysle mi te spodnie, ze to tylko pomylka

Gość red 11
Więc poczekaj jeszcze trochę a jak nie wyślę sama zobaczysz często jak się zgłosi fakt goscie wymiękają i towar wysyłają w ciągy kilku dni zeby nie mieć problemów a jak nie to zwykła olewka i tak się bogacą

Gość samaEwusia-lat44
jak to jak udowodnic?paczki na poczcie sa przecież ważone,wiec nie moze ci wkrecic ze wyslal 2 pary skoro wyslal jedna.to wszystko jest do sprawdzenia.