Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agniesia8787

kursy walut

Polecane posty

słuchajcie..chciałam zakupic korony czeskie wczoraj ale jak psozła do kantoru to o mało co nie dostała zawału.takw aluta do góruy psozła. \\moglibyście powiedziec mi tak jak wy myslicie,czy ta waluta pójdzie na dół,bo od tygodnia non stop pnie siew góre.

Gość pójdzie w górę

Kurs korony wzrastał z powodu pobytu Prezydenta.Po niedzieli się wszystko unormuje.:) Wczoraj za 100 koron trzeba było płacić 14.40,w czwartek było 14.10.

wiec myslicie ze pójdzie w dół?? kurcze, bo miałamz awymiane korony zapłącić niecałe 8000 tys a po takim wzroście wyjdzie mi 8500|:( wiec pójdziew doł?? a tak w ogółle to prezydent był u nas??

Gość Amira Amira
Waluta poszła w górę w czwartek, i to każda. I wcale nie spadnie jak prezydent wyjedzie tylko jak skończy się ten cholerny kryzys. Wszystko przez tych dupków Amerykanów, którzy chcieli światu pokazać jaką są potęgą i się przeliczyli. Kupuj teraz bo pozniej moze byc jeszcze drożej.

kurcze tylko ja mam tylko 8500 i to miało starczyc wraz z betem na pociąg a jak teraz kupie,to nawet na pociag mi nie starczy... kurcze mam na dzieje ze w poniedziałek cossiewyjasni;/

Ale co się ma wyjaśnić? :o Jeśli w najbliższych dniach na giełdach sytuacja znacząco się nie poprawi, złotówka nadal będzie spadać. Za parę dni MOŻE będziesz musiała dać 9.000.

Ja bym kupiła bo jutro naprawdę może być tylko gorzej. W poniedziałek euro było u mnie po 3,60 dzisiaj po 3,77. A dokładnie 1.10 kupowałam euro po 3,80 i to było mi drogo - dzisiaj żałuję, że więcej nie wzięłam.

Gość tak tak to złotówka spada
jak szalona, bo wszystkie waluty idą mocno w górę. Od 2 miesięcy śledzę sytuację na rynku walut, a to z dwóch powodów. Pierwszy - dostałam w sierpniu ponad 3000euro i czaiłam się kiedy wymienić. Jeszcze nie wymieniłam i tu mnie akurat cieszy wzrost euro, bo zarobiłam już ponad 1000zł. Drugi powód - chciałam coś kupić przez net z USA. Wpłaciłam odpowiednią kasę na paypal, ale nim doszła okazało się, ze już jest za mało w przeliczeniu na dolary. Dosłałam więc więcej, ale znów złotówka tak spadła, że było za mało, więc odłożyłam zamówienie. Tutaj z kolei straciłam już kilka złotych i ciekawe co zostanie z moich nędznych złotówek na paypal. Wcześniej dolar szedł jak szalony w górę, teraz idzie też euro (a raczej złotówka spada) i inne waluty. Ja bym Ci radziła kupować teraz albo w ogóle.

Gość Kobenhavn
a w co zainwestowac 750tyś koron duńskich? Ktos doradzi? slyszałem że teraz złoto cholernie idzie w górę?

Gość Kobenhavn
czy ktos czyta te topiki >?

kurwa jego mać;.... zas w góre poszła ja pierdole:( a gadałam z jedna babka z kantoru i powiedziała ze mam sie niczego nie obawiac w w srdu tygodnia na pewno,opadnie...ciekawe;/