Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile kosztuje

ile kosztuje tygodniowa wycieczka do Egiptu???

Polecane posty

Gość ile kosztuje

tak mniej wiecej....i w jakim miesiacu najlepiej jechac ?? prosze o odpowiedz:)

Gość chiyoo
ja jade pod koniec listopada na tydzien za 1750:) ale taniej, poniewaz z duzym wyprzedzeniem wykupilam

Gość ile kosztuje
ale ekstra!! :D a normalnie to ile wiecj kosztuje ?? jedziesz sama czy z kims?? Bo ja mam zamiar sama jechac i nie wiem czy kogos sobie wziac....

Gość chiyoo
Raczej powinnas wziac, biura podrozy przewaznie maja wycieczki minimum dwie osoby + ewentualnie dzieci, nie oplaca sie nawet brac jednego pokoju, w ogole na tydzien sie nie oplaca jechac :) za 300-400zl wiecej masz dwa tygodnie, moj znajomy z ktorym jade niestety nie ma tyle wolnego :((((( Zalezy jaka wycieczke chcesz, czy all inclusive (ja mam taka) czy last minute z dwoma posilkami, ceny sa rozne...

Gość a ja wiem bo bylam
ja bylam w lipcu i placilam za tydzien 1890 . bylam z kolezanka i z naszymi synami:) a bylam w sharm cuownie polecam. Jae za rok do hurgady

Gość ile kosztuje
no chyb wlasnie wolalabym all isclusive... a nie wiecie ile moze kosztowac sylwester tam??:)

Gość chiyoo
Musisz sama poszukac, ale to juz chyba ostatni gwizdek, tucja i egipt sa strasznie oblegane :) ja jade wlasnie do sharm ;)

Teraz na listpad ceny są wyższe niż rok temu. Tydzień na listopadowe terminy kosztuje ok. 1800 zł hotel 3* all. Popatrz na alfa star w zakładce last minute. Bardzo przejrzystą stronę mają. Sama jak pojedziesz to dopłacasz do tego jeszcze jakieś 200-400 zł zależnie od standardu hotelu

Gość chiyoo
No dokladnie, ja mam w 4*, ale kolezanka w zeszlym roku pojechala na dwa tygodnie do 5* (w zeszle wakacje) i zaplacila chyba z 1500, ceny strasznie niestety w gore poszly:(

Sylwester ok. 2500 zł. Głupio jest w tym roku z terminami bo zazwyczaj do Sharm czartery są w środy i wychodzi, ze jak pojedziesz w Wigilię to w Sylwestra musisz wrócic wiec trzeba jechac az do 7 stycznia na 2 tygodnie. Spojrz tez na portal easygo.pl tam jak wpiszesz swoje kryteria to wyskoczą pod ofertą nazwy biur podróży i wtedy sprawdz dokłądnie sobie juz na stronie biura co i jak. Sharm jest fajniejszy od Hurgady.

Chiyo to chyba niemożliwe, żeby za 5* w Egipcie za 2 tygodnie zapłacić 1500 zł chyba że to była super hiper last minute.

Gość dziewczyny a polecicie
jakiś konkretny hotel?

Gość dziewczyny a polecicie
dziekuje Pariss:) przejrzę sobie.

Gość Słodki Ramzes
Ile kosztuje Polka na tydzień dla brudasa z Egiptu? Słyszałem że za darmo :classic_cool:

Gość Słodki Ramzes
Swoją drogą to dzisiaj każdy plebs stać na wycieczke do Egiptu :o

Gość ile kosztuje
dzieki Wam sliczne:)

Gość bylem tam
na poczatek zapoz naj sie z kultura tych brudasow, kup se ubrania w ktorych zakryjesz ramiona rece nogi, jakis berecik do ukrycia włosów no i ciemne okulary, patrzenie im woczy traktuja jak prowokowanie,zapraszanie do ..., staraj sie nie wynajmowac przewodnikow i jechac np z nim i kolezanka. byłem tam turystki z europy i usa maja przechlapane, brudasy sie dobieraja klepia po doopach na bazarkach, wciskaja kase za buziaka, masakra. no iten syf ale jest co pozwiedzac piekny kraj.

Ja praktycznie co roku jeżdżę do Egiptu i ze wszystkich tych biur podróży z których korzystałem najlepszy był 3MTours http://3mtours.pl/. Bardzo dobrze zorganizowana wycieczka, baza hotelowa, świetni piloci i przewodnicy, atrakcje takie jak jachty, jeepy, quady, polecam

Gość Limma

Coral Travel to jak dla mnie jedno z lepszych i sprawdzonych biur. Zawsze oferta od nich mi podpasuje, dobrze organizują wyjazdy i przede wszystkim jest bezpiecznie. Takie wakacje to ja preferuję, w szczególności jak jadę np. do Egiptu.