Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aka 47 74

penis a prawda

Polecane posty

Gość aka 47 74

czesc moj penis ma 12 cm dlugosci (podczas kiedy stoi) i jest gruby na 13 cm obwodu (czyli mniej wiecej grubosc kielbasy cienkiej) i teraz tak ja uwazam ze jest to okrutnie malo i ze jestem pokrzywdzony przez los = nature a moja partnerka uwaza ze taka wielkosc jest ok oczywiscie mam swiadomosc ze klamie aby mnie nie urazic sytuacja zatem jest taka ze nasze zycie seksualne oparte jest na klamstwie czy da sie tak zyc czy tak jak przypuszczam skonczy sie to zle?

Gość ghhghg
skonczy sie to zle przez twoja glupote. Nawet jesli twoj penis jest maly , to i tak miesci sie w normie . Jednostka chorbowa to ponizej 7 cm w wzwodzie.

Gość ghhghg
cienka kielbasa ma grubosc palca u reki

Gość ghhghg
nie rozumiem ludzi ktorzy maja kompleksy z tego powodu . MOglbys miec kompleks jakbys sie nie myl i smierdzial , ale dlugosc czlonla nie zalezy od czlowieka . Cos na co nie ma sie wplywu nie powinno powodowac kompleksow.

Gość ghhghg
a do srodka jakie wkladacie ? KAbanos ?

Dla naszych wegetarianów mamy ogóraska,bananka,marchewcię,a dla bardziej wymagających to i kabaczek sie znajdzie albo cukinia od koloru do wyboru :classic_cool:

Gość ghhghg
podobno byla kobieta co wlozyla zmielone mieso do wokra , a potem to sobie do krocza . Problem w tym ze worek pekl i zawartosc sie w srodku rozsypala

Gość szczurek.90_90
norma to 12-16 cm-no 90% polaków ma 13-16 cm i 12-14 cm obwodu ale do efektywnego stymulowania partnerki potrzeba więcej niż 10 cm więc jest ok :)no jeżeli chcesz możesz sobie powiększyć, ale jeżeli wybierzesz powiększenie to radze nie powiększać więcej niż 16cm bo ludzie powyżej 17,5 cm nie mają przyjemności wkładania do końca przy ostrym rżnięciu dociskając mocno jądrami bo to sprawia kobietom ból no ale ci do 17,5cm mają tą przyjemność ale na serio 12cm to dobrze nie wiem czy mi uwierzysz, ale Azjaci właśnie takie mają penisy, więc ludzie co mają tyle to jest ok :)