Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lojka73

jak to jest w kosztami wysyłki allegro?

Polecane posty

Gość lojka73

co sądzicie o tych, co podają koszt wysyłki 10-12 zł..a paczka przychodzi za 6-7 zł...(koperta+priorytet+polecony). Czy jakoś dajecie znać tym allegrowiczom, że zawyżyli sobie jak by nie patrzeć moje koszty wysyłki.

Gość bla bla bla znowu to samo
jak kupujesz coś to akceptujesz warunki i cenę także. jak nie ma podanej w aukcji to normalne że przed licytacją pytasz o konkretną.

Gość niektorzy zawyżają cenę i to
bardzo, dlatego wtedy kupuję u sprzedawcy który ma drozszy przedmiot o np 4-5 zł a cenę wysyłki podaną prawdziwą po to zeby nie wspierac tych oszustów :)

oszustwem to nie jest, co najwyżej lekkim 'naciągactwem' ale i tak w 99% po warunkowane konkurencją i tym że nadal ludzie przeglądają towar według ceny i biorą te co wydają się tańsze (a naprawdę kosztują tyle samo). nie widzę w tym nic dziwnego.

Gość niektorzy zawyżają cenę i to
no tak prawda ale niektorzy ewidentnie przesadzają z kosztami przesylek a na dodatek zamiast priorytetem wysylają zwyklym poleconym

Gość lojka73
no właśnie.. to przecież ja jestem pokrywająca koszt..więc to z lekka chamstwo jest "umawiać" się ze mną na 10 zł...kiedy paczka przychodzi nie priorytetowa za 4 zeta

jak masz z tym problem to nie kupuj od niego i kup drożej u kogoś innego. po co przepłacać 3-6 zł, można bardziej - rzec można.

Gość lojka73
to nie chodzi o to że to mój problem, tylko o sam fakt, że dużo osób w ten sposób naciąga sobie kasę do kieszeni..i czy są osoby, które to uświadamiają naciągaczowym allegrowiczom taki stan rzeczy ...czy też wszyscy milczą..i płacę tyle ile sobie tamci życzą

Gość lojka73
tak, rozumiem że ktoś zainwestuje w przesyłkę..i to widać..ale jak ja płacę komuś za przesyłkę 10 zł, a odsyłając ją tak samo opakowaną..zapłaciłam 5,20 !!!