Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZUZANKAA

KObietki jaki najlepszy krem na rozstępy w czasie ciązy?

Polecane posty

Gość kasia2020
Wszystkie tak na prawdę gówno dają, za przeproszeniem. Polecam zwykłą dobrze wchaniającą się oliwkę :)

Ja używałam fissan, na brzuchu rozstępów brak ( no dobra może były dwa ale już zeszły więc to takie nie rozstępy), na tyłku troszkę więcej ale to może dla tego że nie zawsze smarowałam (czyt. smarowałam może raz w tyg.) Kremów jest pełno i na jednego działają te na innego inne, innym starczy oliwka

Najlepszym sposobem na brak rozstępów jest ujędrnianie skóry. Kosmetyki dla kobiet w ciąży przeciw rozstępom stosuje się zazwyczaj nie dlatego, że rzeczywiście pomagają tylko dlatego, że są bezpieczne dla ciąży. Ja używam takiego kremu ale wiem, że to nie zawsze wystarcza więc dodtakowo po prostu masuję skórę specjalną rękawicą. Tak jak dziewczyny piszą, oliwka i masaż też wystarczą czasem.

Gość mimosia
Ja robiłam najpierw delikatny peeling z oliwy i soli a potem smarowałam się kremem Gerbera. Rozstępów nie mam

Zdecydowanie Mustela!!! Wyprobowalam na sobie i nie mam po ciazy ani jednego rozstepu! Goraco polecam!