Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelina2308

on Albańczyk ja Polka

Polecane posty

Gość nie polecam
znam wilu Albancow.. to dziwkarze i dwulicowi ludzie. bo i muzulmance... ukradli kawal ziemi Serbii, zaludnili jak kroliki, stworzyli sobie drugie panstwo, ciagna kase od innych narodow bo jacy to oni biedni.. a tak odchodzac od polityki to wspolczuje gustu.. kiedys bedziesz plakac jak wiele dziewczyn, ktore znam. i nie mieszkam w UK. to lenie, klamcy i pustaki.

wiesz.. jestesmy ze soba jakis czas ... on pracuje z ojcem i prowadza rodzinny interes na pieniadze nie narzekaja ... nigdy nie musieli zebrac od innych ... ojciec albanczyk jest z matka polka juz ponad 20 lat i matka nigdy na ojca nie narzekala .. maja troje wspanialych wyksztalconych dzieci . moj facet nigdzie sie nie szlaja po baletach czy pubach jesli juz to chodzimy tam razem z przyjaciólmi ... nie jestem rasistką i kazdemu trzeba dac szanse ...

Gość polkaaaa
napisz cos wiecej ??? jak cie traktuje ?? czy jest zazdrosny ?? czy mozesz isc np sama na impreze?? opisz swoja sytuacje ... jest Ci z nim dobrze?? ja tez znam jedego :(( niestety on jest w uk a ja tutaj w polsce. on nie ma papierow ani wizy, nawet nie moze mnie tutaj odwiedzic :(

Gość chaxman
to inna kultura,bedziesz miec problemy

Gość marijaaaa
na poczatku wiele znajomych mi mowilo :" daj sobie spokoj z turkami, oni sa poryci, inna kultura, mentalnosc, ich zachowanie pozostawia wiele do zyczenia, itd." .ja na to, ze to zalezy od czlowieka itd, nie mozna uogolniac.Ale teraz po dluzszym pobycie za granica, wiem, ze oni wlasnie mieli racje i powiem ci jescze jedno, opinia jest taka, z ktora sie spotkalam:" turcy sa zli, ale jeszcze gorsi sa albanczycy".a ja do tego dodam jeszcze tych z kosova,,ich omijam..z reszta jakbym miala wymieniac, z kim nie warto 3mac kontaktu, to by sie tego nazbeiralo.ale nie wiem, ale moze ten twoj to wyjatek?:) nie wiem, nie moge ci poradzic nic konkretnego, cociaz bym naprawde chciala i pozdrawiam:)

Gość mon22041989
Tez jestem z Albanczykiem. Jest wspanialy ale co bedzie dalej to sie okaze. Moja kolezanka tez jest z Albanczykiem od ponad 2 lat, maja corke. Jest najszczesliwsza kobieta na ziemi. Jesli chodzi o imprezy to mowie ze wychodze i juz . . Ale powiem Ci ze mialam na dyskotece przypoadek ze spotkalam Polaków, bylam po paru drinkach. Gdyby nie moj Albanczyk nie wiem co by ze mna zrobili. Co ja Ci moge doradzic to tylko ze musisz go poznac.Nie mozna uogolniac ze oni sa zli, czy dobrzy. bo przeciez wszyscy nie sa idealni. Musisz tylko trzymac dystans i nie dac sie omamic. Ale sproowac musisz bo mozesz potem zalowac. Trzymaj sie xxxxxxx

Witam moje Drogie Panie Jestem z Albanczykiem dwa lata... Pozwala mi wychodzic samej... Pozwala mi na wszystko robie co chce* tylko mowi zebym nie pila akoholu z obcymi mezczyznami,, jest wyznania teorii ,, baba pijana d...a sprzedana,,, haha wiem ze brzmi to nie ladnie ale coz....... powiedzial mi ze mezczyzna musi wiedziec jaka ma kobiete. On wie ze nie zamierzam go zdradzac. Dodam tylko zebyscie Panie nie myslaly ze jestem brzydka i sie nie boi- mam 21 studiuje medycyne jestem szczupłą blondynka o twarzy dziecka... wiec to nie dlatego ze sie nie boi ze komus sie spodobam.. hehe to tyle... ja jestem z nim najszczesliwsza na swiecie ...TYLEEEEE Naryyy

Gość dzis sie dowiedzialam ze...
Do czasu jest dobrze,ciekawe czy tak samo bedziecie gadaly za jakies 5-10lat......Oczywicie ja Wam zycze jak najlepiej,ale nie radze abyscie ufaly swoim partnerom miejcie oczy otwarte i badzcie czuje,wiem co mowie :(

Gość a na co niby to
tzn, ze on jest pół albanczykiem i pół polakiem? to nie jest tak źle, a jakie ma obywatelstwo?

Gość gość
Ja tez jestem z Albanczykiem już 16 lat sie znamy, a poznaliśmy sie jak chodziłam jeszcze do szkoły w Polsce i pojechałam na wakacje do Włoch. To jest bardzo odpowiedzialny, mądry i wyrozumiały człowiek. Życzę wszystkim kobietom takiego partnera i oparcia w życiu. Ale oczywiście nie wszyscy sa tacy. Jego brat traktuje kobiety bardzo przedmiotowo, zmienia jak rękawiczki, wykorzystuje do własnych potrzeb. Faceci sa różni tak jak rożne sa kobiety. Niektóre wręcz lgna do patologii wszystko jedno polskiej, tureckiej czy albańskiej.

Gość gość
Wszedzie jest dobre i złe jabłko...albanczyk moze byc zły a polak niby nie?

Gość gość
moj tato jest albanczykiem, to najwspanialszy czlowiek :) dobry, uczciwy, wykształcony :) są z mamą 26lat :) sa bardzo szczesliwi ze soba, jak to moja mama mówi "modlilam sie o dobrego męża, wiec mam dobrego, a on sie nie modlil, wiec ma co ma " :D

Gość NAVY
Rok temu albańczyk zgwałcił moją dziewczynę w londynie , i to jest głównie wiadomość do niego bo znam jego personalia , mianowicie s*******u jeśli to czytasz , jestes już z***bany i nie interesuje mnie to że masz żone i dwójkę dzieci , będziesz umierać w męczarniach , U.S NAVY

Gość gość
Ja rowniez moge Wam opowiedziec moja historie z Albanczykiem. Milosc od pierwszego wejrzenia. Bylismy ze soba ponad pol roku. Moze sie wydawac, ze to za krotko aby sie zakochac a jednak mi w zupelnosci wystarczylo... Totalnie mnie urzekl swoja osoba i charakterem. Dobry, skromny, bardzo pomocny chlopak na ktorego zawsze moglam liczyc. Dawal mi bardzo duzo ciepla. Potrafil sluchac . Uwielbialam spedzac z nim czas. Potrafil mnie rozsmieszyc kiedy mialam zly humor. Oczywiscie nie zawsze bylo kolorowo. Czasem sie sprzeczalismy, ale zawsze potrafilismy siasc i na spokojnie przedyskutowac wszystkie sprawy. Wszystko wydawalo sie wtedy takie proste i musze przyznac, ze z zadnym facetem nie bylam tak szczesliwa. Wszystkiego oczywiscie nie da sie tak dokladnie opisac, ale na prawde przy nim odzylam. Czesto powtarzal, ze zaluje ze nie poznal mnie 2 lata wczesniej. Mowil, ze wszystko wtedy byloby latwiejsze. Powiedzial rowniez, ze nie wiem o nim wszystkiego, ale nie jest gotowy na to aby mi wszystko o sobie opowiedziec. Nie naciskalam, chcialam zeby wyszlo to od niego. Po kilku tygodniach od tej rozmowy wyszlo na jaw, ze moj ukochany jest w zwiazku ze Szkotka od dwoch lat. Co prawda mowi sie, ze wyglad sie nie liczy, ale bylam w lekkim szoku, ze bardzo przystojny facet jest w zwiazku z kobieta o tak duzych gabarytach. No ale coz, zeby dostac wize sa w stanie zrobic wszystko. Niektorzy z nich wiele lat nie widza swojej rodziny, ktora jest dla nich najwazniejsza. Jedyna opcja na wize jest dla nich slub z europejka oraz moga ja rowniez uzyckac po dwoch latach mieszkania razem (bez slubu). Wyobrazcie sobie, ze po tym wszystkim przyjechal do mnie zeby sie wytlumaczyc. Pierwszy raz widzialam go jak placze. Powiedzial, ze nie planowal sie we mnie zakochac i ze obiecuje, ze ktoregos dnia do mnie wroci... Oczywiscie nigdy do tego nie dojdzie. Moze ta historia otworzy komus oczy. Warto byc ostroznym i jezeli od samego poczatku ukrywaja to, ze nie maja papierow to nie warto zawracac sobie nimi glowy bo mozna sie niezle przejechac...

Gość gość
Ciapaci wynajmują mieszkanie w moim bloku.Przychodziła do jednego z nich ładna dziewczyna, Polka ,aż pewnego dnia dostała taki łomot, ze z krzykiem uciekała z bloku.Od tamtej pory zmądrzała i już jej nie widuję

Gość Iza

A Polacy to niby co Porządni ??!! Tez biją gwałcą kradną . Robią lewe interesy . Szara strefa kwitnie w Polsce jak nigdy . Wszędzie jest tak i tak 

Gość Aga

Ciapaci? Z Albanii? Czlowieku Ty wiesz ze Albania lezy w Europie? Graniczy m.in z Grecja...

Wkurzam sie na brak wiedzy...

Ja jestem z Albanczykiem juz 5 lat.Jest cudownym czlowiekiem.Naprawde gdybym zaczynając zwiazek z nim sluchala tych wszystkich glupot i klamstw na temat albanczykow od osob, ktore tam nigdy nie byly,nigdy nikogo nie poznały z Albanii to bym oszalala i zaprzepascila swoje szczęście.Dziewczyny to sa wspaniali partnerzy!!! 

Polacy nie lubią nawet siebie nawzajem a co dopiero obcokrajowcow...

Wszędzie sa ...i tam również ktorzy chca papier,ale wierzcie mi ze oni maja przeróżne sposoby na to zeby zyc w innym kraju legalnie. Dla podpowiedzi wystarczy zalozyc firmę nie trzeba brać ślubu.zastanówcie sie nad slubem itd tylko nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora i nie bazujcie na opiniach ludzi z Internetu...ktorzy nie maja dobrych intencji.

Gość Ola

Albanczyk jest świetnym partnerem na życie! Wszędzie zdarzaja sie przeróżne historie...

Tyle zwiazkow sie rozpada w Polsce i nikt o tym nie pisze w Internecie a tutaj taki hejt na tych ludzi! Kto był z komentujacych chociaż raz w Albanii? No chyba nikt...kazdy kto tam byl i poznał ich kulture ,imieszkancow to  nie powie na nich zlego slowa!!!Ci ludzie oddadzą Ci ostatnia kromke chleba! Taka jest prawda!