Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratatujka

na stojąco??

Polecane posty

Gość ratatujka

Mam pytanie jestem nizsza od mojego chłopaka o prawie głowe czy jest mozliwe zebysmy kochali się na stojąco i żeby to jakos wyszło??? macie jakies sposoby pozycje na stojąco???

Gość turujka
Czemu nie ? Pewnie że możesz ;P

Gość chyba nie na zwisająco
musi mus stać :P

Gość bądź oparta o ścianę

Gość vbcvc
wejdz na kredens to bedzie mozliwe lol

Gość Ladoo
A może ma za małego? Rozmiar tu jest ważny :)

Gość ratatujka
tylko jak mam złączone nogi to on raczej nie ma jak tam wejsc a jak rozszerze nogi to robie się jeszcze nizsza...

Gość ratatujka
Kiedys gdzis czytałam ze fajnie jest jakos ze dziewczyna stoi tyłem ale nie pamietam jak to było dokładnie moze probowaliscie jakos tak????

Gość vbcvc
tylko jak mam złączone nogi to on raczej nie ma jak tam wejsc a jak rozszerze nogi to robie się jeszcze nizsza.. to wejdz na kredens albo na stolek i bedziesz wyzsza. JEsli to nie za dziala znajdz sobie nizszego albo odetnij mu nogi i bedzie nizszy.

Gość siuśka
ja sobie dwie encyklopedie podkładam pod nogi i spokojnie mogę się oprzeć wtedy o ścianę, rozłożyć nogi i wypiąć się:)

Ratatujka, nie ma problemu ale będziesz musiała się nieco pochylić do przodu. Różnica wzrostu rzędu 10-15 cm to jeszcze nie jest bardzo duża różnica.

Gość gdzie jest to całe IP
To że jest wyższy od ciebie... nie szkodzi . Zawsze może ugiąć kolana, a ty możesz stanąć na palcach. Poza tym może cię podnieść i oprzeć o ścianę;) achhhhhhhh:D

ale masz poblem stajesz tylem do niego pochylona do przodu a on na lekko zgietych nogach wchodzi w ciebie .Troche problemu jest przodem bo nam jest niewygodnie ,wolę partnerki wyższe mam 185 i wychodziło mi z partnerka 175 idealnie podczas tanca intymnego :)

Gość narkomanczyk
od tylu przy takiej roznicy wzrostu to nie jest az taki problem. delikatnie rozchylasz nogi, wypinasz pupe i opierasz sie rekoma o cos zas fecet ugina nogi (na poczatku baaardzo to meczy ale po paru takich numerkach miesnie przyzwyczajaja sie do nowych obciazen) a jesli chodzi o wariant seksu na stojaca twarza w twarz to opierasz sie plecami do sciany, obejmujesz mocno faceta za szyje, podnosi cie za posladki, obejmujesz go mocno nogami, podpiera cie o sciane i w tym momecie moze ci wlozyc jedna wolna reka. opierasz stopy na jego lydkach i szalejecie. naprawde ostra jazda tylko ze niestety najlepiej zeby on nie byl slabeuszem a ty zebys byla szczupla

Gość ratatujka
A macie może jakieś fajne metody na seks w miejscach gdzie nie ma miejsca np. pod prysznicem albo no wiecie gdzies gdzie nie ma do tego super warunkow a wy siebie pragniecie??;]

no sorka,ale ja mam 163,a moj facet 190cm....musialabym wziac podnozek,zeby mogl siegnac,bo jakby on mial tak nogi ugiac,to predzej by sie porzadnie wysral,niz mial orgazm

Gość filip z konopi
Instrukcja seksu na stojąco zobacz koniecznie: http//images6.fotosik.pl/288/18339450b4med.jpg

No bardzo was prosze przestańcie sobie robić jaja. Jeśli jest wyższy to i powinien mieć tyle siły aby podnieść kobietę za pośladki i wsadzić ją sobie tak jak potrzeba a dalej to juz sprawa wyobraźni i kondycji. Możesz go oplatać nogami a on oprzeć się o jakąkolwiek ścianę. Zapewniam że do tego nie trzeba mieć doktoratu ani byc King Kongiem.

Gość ostatnio
kochałam się ze swoim facetem na stojąco - stałam tyłem do niego - no właśnie stałam, a nie pochylałam się. Ja mam 170, on 180 cm. Było bardzo fajnie - bo oboje lubimy wszelkie pozycje "od tyłu" (nie chodzi o anal) :-)

Gość gosc

Ja uwielbiam szczegolnie final kiedy partner wypelni mnie  a pozniej goraca sperma splywa mi po nogach