Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietypowaaa

depilacja intymna

Polecane posty

Gość nietypowaaa

Ej laski mam pytanie czego uzywacie do depilacji bikini... ja po kazdej depilacji mam krostki albo przy depilacji sie podraznie zawsze:( uzywam pianki a czasem po prostu mydla do poslizgu i nie wiem juz w czym tkwi problem... maszynki mam jednorazowe rozowe gilette pozdro

Gość nietypowaaa
up up kto sie podzieli doswiadczeniami

Gość Azala
Aja właśnie sobie wydepilowałam bikini kremem do skóry wrażliwej z rumiankiem firmy tanita.Nie mam krostek.pozdro:)

Gość nietypowaaa
no ja czasami tez nie mam ale jak wloski odrastaja to mam tj wysypke tez;/

ja mam ten sam problem .... uzywam po prostu mydła ... gdy gole wewnetrzna strone ud po jakims czasie pojawiaja mi sie male "biale syfki"

Gość lalalalalalaaaa
jak wyglada wasza depilacja? naprawde golicie tylko "okolice bikini" czy w ogole wszystko, az do tylka, czy jaktam? mnie wszystko po depilacji strasznie piecze i swedzi, wole praktycznie wcale sie tam nie golic :(

ja gole wszystko zostawiam tylko mały pasek na srodku cipki :P na początku wszystko mnie swedziało i piekło ale po kilka razach juz moje ciało sie przyzwyczaiło i juz jest wszystko OK :D

Gość lalalalalalaaaa
temat up!!!!! pomocy bo ja nie wiem nigdy jak sie golic ;/

Gość lalalalalalaaaa
a masz faceta, co on na to? w ogole faceci wola wydepilowane cialo, czy z owlosieniem?? czy w zaleznosci co kto lubi? kurcze, glowie sie tym juz od jakiegos czasu, mam nadzieje ze masz racje, ale nawet te 1wsze razy swedzenia trzeba jakos przejsc :)

Gość lalalalalalaaaa
upupupuup!

Gość nietypowaaa
u mnie tu czas nic nie zmienia... ale pomaga mi taki zwyczajny krem np z avonu co daje lepszy poslizg uzywam go zamiast pianki czasmi bo przynajmniej dzieki niemu sie przy goleniu nie zacinam... no ale najgorsze to ze 2 dni pozniej mam krostki... i to mnie dobija... ja lubie byc gladka moj facet tez mnie taka woli ale nie ma nic przeciwko jak mam odrosty

ja mam faceta :) moj facet i kazdy inny wola jak kobieta jest zadbana i wydepilowana a najwazniejsze jest to czy robi sie to dla siebie czy dla kogoś .. jesli czujesz taka potrzebe zeby sie golic bo to estetyczne to sie gol jesli nie to sie nie zmuszaj do tego ja osobiscie wole estetyke :)

Gość lalalalalalaaaa
hehe a monica bellucci sie nie goli :D

Gość zbanowanaaaaaaaa
ja uzywam plastrów do bikini chociaz strasznie nie lubie tego robic bo boli:/ a reszte gole maszynką bo chyba nie mam innego wyjscia Nie wyobrazam sobie jak moglabym to zrobic tam woskiem, masakra:D

Gość a ile plastrów zawiera
takie opakowanie?? jeden plaster mozna stosowac kilka razy??oczywiscie podczas jednej seri depilacji?

Gość zbanowanaaaaaaaa
W opakowaniu znajduje sie 12 plastrów i chusteczki nasaczone oliwką Jeden plaster wystarcza mi do jednej depilacji Ja robie w ten sposob, że przecinam plaster na pół bo wole krótsze i ogrzewam o np gorącą herbate w szklance Teraz mam z Tanity i średnio jestem zadowolona:/ wcześniej miałam Joanny Violet i były ok te polecam:)

Gość zbanowanaaaaaaaa
mialam kiedys plastry do twarzy Rossmana i bylam zadowolona, zerknelam na kwc i okazuje sie, że plastry do ciała na zimno Isana (Rossmanowskie:) maja dobre opinie wiec chyba sie na nie skusze:)