Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

awasz

i gdzie te wszystkie grubaski, brzydule, tipsiary???

Polecane posty

wchodze na kafeterie - co druga sie odchudza, co trzecia uwaza ze jest brzydka, co czwarta ma klopoty z cera, albo nie umie sie ubrac. co jakis czas pojawia sie temat dotyczacy zaniedbanych dzieczyn, nielubianych tipsiar, braku gustu, wyczucia i smaku. zmieniam forum/strone internetowa/portal - to samo: \"jestem gruba\", \"mam tradzik\", \"mam krzywe nogi\", \"wlosy mi wypadaja\" itd itd a potem wychodze na ulice i co? i nic! na ulicach prawie same szczuple, modnie ubrane, zadbane laski. jedne chudzienkie, inne troche zaokragolne. jedne ubrane normalnie, ale niezle, inne - ikony stylu. same gladkie buzie, jakies fajne makijaze, ladne, piekne i przecietne. zadnych barbie, solar, zadnych stringow na wierzchu, zadnych obwislych brzuchow, ani jednej brzyduli. ok. zdarzaja sie. ale to sa wyjatki. takie rodzynki. pojedyncze przypadki. ale wiekszosc jest ok. no to ja sie pytam O CO CHODZI???

Gość o to frajerze
że one nie wychodzą z domów.

Gość polejka
kompleksy czlowieku, kompleksy !!! zadna nie dostrzega swojej urody, zalet itp. ale przeciez jakos zyc trzeba .. ;)

Gość fdstrse
nie wiem dawno w Pl nie bylam

Gość polać mu
:D naprawdę w dużych miastach(a w takim mieszkam), szczególnie w centrum, "ulica prezentuje się na mocny dobry+ :classic_cool: poza tym zależey w jakim środowisku się obracamy. ja studiuję, nie mam żadnej znajomej tipsiary czy solary. bardzo rzadko widzę taką na ulicy albo w tramwaju, osobiscie takich nie znam.

Gość to raczej gimnazjalistki tak
piszą, bo też wśród nich jest takich najwięcej, potem dorastamy, poważniejejmy i piękniejemy.

to nie sa moje marzenia. mieszkam w duuuzym miescie. codziennie wracajac z pracy ide "reprezentacyjnymi" ulicami miasta. jestem czestym gosciem centrow handlowych. sama mam kompleksy, do tego interesuje sie moda i przez to dokladniej przygladam sie kobietom i naprawde to co widze na ulicach nijak sie ma do tego co sie pisze na forum. wejdzie na "zdrowie i urode" - pelno topikow na temat tradziku. ja sama walcze z tym cholerstwem. a jak ide ulica to tylko ja mam pryszcze. barbie maja bana. a ja widuje moze jedna barbie na pol roku. kompleksy ok. komus sie WYDAJE ze jest za gruby, narzeka, pisze o tym na forum. ok. ale komus nie moze sie wydawac ze ma pryszcze. to skad tyle topikow na ten temat?

to chyba zaułkami chadzasz:P;) nie wiem jak sie sprawy maja w malych miasteczkach, ale w duzym powiedzialabym ze jest bardzo dobrze. same szczuple zadbane dziewczyny.