Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelina2308

bóle brzucha na początku ciąży ???

Polecane posty

hej. od jakiegos czasu pobolewa mnie brzuch jakbym miala dostac okres lecz spóźnia mi sie juz 22 dni ... robilam 4 razy test ciążowy i wynik był za każdym razem negatywny ... w czwartek idę do ginekologa zobaczymy jego diagnozę a może to ciąża poza maciczna??? slyszalam ze jak sie ma taka ciaze to testy wykazuja ze nie jest sie w ciązy ..

Gość nienormalna jesteś
prawie miesiac spóźnia Ci się okres a ty jeszcze u gina nie byłaś ? mnie jakby spóżnił się okres tydzień czy dwa już bym była u gina masz jakieś zaburzenia hormonalne (może się odchudzałaś ) albo silny stan zapalny jajników, z takimi sprawami nie ma żartów

Gość nienormalna jesteś
zamiast robic 4 testy pod rząd trzeba było iść na badanie krwi, od razu wykryłoby nawet ciążę pozamaciczną

Hej!Ja sama zastanawiam,się czy nie jestem czasem w ciąży...też mam takie bóle jak przed okresem-jednak słyszałam,że to normalne nie ma się czym przejmować,ale test powinien juz wyjść...ja robiłam tydz przed @ i wyszedł oczywiście negatywny:( ale chyba za wcześnie

radziłabym wyzyte u gina,bo to dziwne,że nie masz okresu tyle czasu a testy wykazuja brak ciąży

hmm nie wiem w jakim miescie mieszkasz ale u nas długo sie czeka do gina nawet jesli chcesz isc prywatnie ... masz racje odchudzałam sie i kilka kg schudłam,w ten czas dużo pływałam i ćwiczyłam . miałam tez inne zmartwienia. mam juz jedno dziecko i wiem jakie sa objawy ciązy wiec jak narazie na nic nie wskazuje ze jestem w ciązy ale dziwie sie dlaczego tak długo nie mam @ tylko te bóle ... ;/

nie mogę sie doczekać czwartku :) bo narazie jestem w kropce ... :/ pracuje fizycznie i boję sie ze moge ewentualnie poronić a do czwartku jeszcze duzo czasu ...

Gość no to sorki
stres mógł namieszac w Twoim organiźmie i odchudzanie kiedy ostatnio robiłaś cytologię ? miałaś dobry wynik ? jeśli miałaś takie niepokojące objway zawsze mogłaś iść do lekarza nawet bez terminu i wyjąsnic rejestratorce że to nagły przypadek i że prosisz by lekarz przyjął Cię po ostatniej pacjentce jeśli to będzie mozliwe kobieto zdrowie jest najważniejsze, nie można takich rzeczy bagatelizowac, chyba chcesz byc zdrowa dla Twojego dziecka

ostatnia cytologie robilam rok temu :-/ z punktu widzenia mojej pani ginekolog byla zła . skierowała mnie do szpitala podejrzewajac stan przed rakowy ... po zbadaniu mnie przez ordynatora okazało sie ze jestem całkowicie zdrowa i nie ma śladu raka ! po czym wróciłam sie do mojej ginekolog .. czytała diagnoze i jej sie głupio zrobiło ze jestem zdrowa ! kamien z serca mi spadł !

Gość Jupi JUpi
ja to kiedys nie miałam @ 5 miesięcy i mnie to niezaniepokoilo. Fakt, byłam młoda i głupia, silnie sie odchudzałam, ale potem wszystko wróciło do normy. Tak może byc, że przy dużym spadku wagi zanika miesiączka. nie jest to na pewno korzystne dla organizmu. Teraz to wiem, ale jak pisałam, głupota mlodosci.