Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość go fun

niech mnie ktoś przytuli...

Polecane posty

Gość go fun

wszytsko mi się wali, mój facet ma mnie w dupie, jest mi cholernie źle, do tego jutro zaczynam nową pracę i strasznie się stresuję, niech mnie ktoś przytuli:(

Gość vccv
a jak sie miescisz do jego dupy ?

Gość go fun
dziękuję za pocieszenie:( nie trzeba było się fatygować:(

Gość szukajaca pr
kobieto!masz nowa prace! ciesz sie a nie doluj. Rany..dlugo szukalas tej pracy? :) napisz cos o tym 🤗jak chcesz, ale zobacz jestes w lepszej nzi ja sytuacji, bo ja nie mam pracy

Gość vice versa
przytulam Cię:) uszy do góry:)

Gość minikali
bardzo chetnie bym cię przytuliła ale ja wole facetów , nie martw się nowa praca wiadomo to bedzie twój 1 dzien , usmiechaj się i badz miła , pierwsze wrażenie jest najważniejsza , jeśli chłopak cie olewa to może znajć kogoś innego

Gość go fun
z pracy bardzo się cieszę, w końcu długo jej szukałam, ale że to nowa sytuacja to wiadomo, ze stres zawsze jest obecny:( mam cięzko chorą mamę w szpitalu:( wszystko wali mi się na głowę:( i musze radzić sobie ze wszystkim sama:(

Gość minikali
bardzo ci współczuje napewno z mama bedzie wszystko dobrze ,

Gość go fun
no chciałam tylko się pożalić bo jest mi cholernie źle :( różyczki śliczne

Gość minikali
ja można by powiedzieć że mam wszystko kochanych rodziców czasem kuce się z mama ale to jak młoda nastolatka , mam prace która przynosi mi wiele satysfakcji , opiekuje sie dzieckiem ) ale nie mam chłopaka jestm sama jak palec , kolezanki zaczeły studiowac inne maja facetów i nawet cześc mi na drodze nie powiedza tak jak by mnie nie znały ale tak to już jest ,,,

Gość po 4 latach...
mi tez jest okropnie zle :( prace mam chujowa. facet dzis , po 4 latach powiedzial mi, ze juz przestalo mu zalezec, ehhhhh... siedze i rycze i nie wiem co mam ze soba zrobic... mnie tez przytulcie... :(

Gość go fun
a facet ma mnie gdzieś, wie jaka jest sytuacja, gdzieś się zaszył i nie daje żadnego znaku :(

Gość czekam na adekwatny podszyw
🤗

Gość minikali
kurde czemu wy tak na tych facetów narzekacie ja to tak pragne miłosci , prace mam ok zajmuje sie dzieciaczkiem narazie to wiem że on mnie tylko kocha i rodzice

Gość minikali
chyba bym umarła i zabiła faceta który po 4 latach zwiazku oświadcza że mu już nie zależy

Gość szukajaca pr
mnie zawodzili po kolei faceci, kazdy mnie rozczarowal- mowie zebyscie wiedzialy, widac taka karma :/ zyjcie swoim zyciem i miejscie ich gdzies moi tez unikali, jak facet unika-znaczy ma w d...Twoje uczucia, wiec Ty tez miej w d.../dla swojego zdrowia psychicznego/🌻

Mama wyzdrowieje! Jedz do niej, przytul sie, opowiedz o nowej pracy, nie mysl o debilu, nie uwsteczniaj sie!!! Usmiechnij sie na przekor wszystkiemu! A jak mama poczuje sie lepiej, w pracy rozwiniesz skrzydla a ten po*eb wroci, to kopnij go tak mocno, zeby az zaskowyczal .

Gość po 4 latach...
malo tego... nigdy nic mi nie mowi, tzn nie mowi co czuje, czy go cos wkurza, czy cos mu sie nie podoba w zwiazku, wiec skad ja mam wiedziec, ze cos jest nie tak??!! Gdybym wiedziala, to probowalabym cos zmienic ale on nie daje mi takiej szansy... wczoraj w koncu, z wielkim bolem wydusil z siebie, ze wkurza go moje zachowanie, moja kontrola (???) jaka kontrola, pytam? Bo jak ktos do mnie dzwoni, to zaraz sie pytasz kto to- wow!! :O:O I, ze jestem krytyczna, bo powiedzialam mu ostatnio, ze w naszym zwiazku nic sie nie dzieje- fakt, on jest teraz na zwolnieniu ale czuje sie juz na tyle dobrze, ze moze wychodzic, nie musi lezec w lozku. On przyznal mi racje, stwierdzil, ze jest chory, po czym na drugi dzien mi oswiadcza, ze jedzie do kumpla i jak chce, to moge jechac z nim. A ja chcialbym tylko spedzic troche czasu tylko i wylacznie z nim. To jest krytyka?? powiedzcie mi, bo moze to ze mna jest cos nie tak...? czy ja za duzo wymagam?? dzis mi powiedzial, ze mam za duze wymagania :( powoli zaczynam w to wierzyc... do autorki: bardzo Ci wspolczuje sytuacji z mama, ale nie zalamuj sie!! badz silna da Niej!! Jej to jest teraz potrzebne. Z drugiej strony-- wiem, latwo mowic... ale jak nie ma sie wsparcia najblizszych (mam na mysli Twojego faceta) to traci sie wiare we wszystko... trzymaj sie dzielnie 🌻 usciski dla wszystkich potrzebujacych przytulenia 👄

Gość po 4 latach...
aaaa i przepraszam, ze sie tak chamsko wbilam do topiku, opisujac tu swoja historie...

Gość go fun
nic nie szkodzi, każdy ma potrzebę wygadania się...

Gość po 4 latach...
go fun--- a co to za praca?? Ja musze sie gdzies wygadac, bo tak szczerze mowiac, to nie mam zadnej przyjaciolki ani nikogo, komu moglabym sie zwierzyc...

Gość go fun
praca biurowa, zobaczymy co z tego wyjdzie... też jestem sama jak palec, chociaż wokół mnie masa ludzi:(

Gość po 4 latach...
go fun-- powodzenia w pracy!! bede trzymac kciuki 👄 ]kwiat]

Gość go fun
no mam nadzieję:( zazwyczaj nie poddaje się ale w takiej sytuacji powoli odpadam:(

Gość minikali
tez bede czymac kciuki w pracy , nie moge 4 lata z facetem i nagle wszystko się wali

Gość minikali
zycze powodzenia w pracy