Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawe..

no i chyba wpadłam

Polecane posty

Gość Ciekawe..

dzis mam 13 dc, temperatura podskoczyla piersi zaczely mnie bolec jajnik kłuc owulka jak nic wczoraj i praktycznie juz dzisiaj bo to w nocy bylo uprawialam seks z chlopakiem bez zabezpieczenia, z tym ze bez zakonczenia w srodku chociaz co do tego to ja pewna nie jestem, bo wyciagnol czlonka i odrazu z niego ze tak brzydko powiem trysło, wiekszosc ludzi mowi ze przez przerwyany seks nie da sie zajsc w ciaze bo plemniki w tym plynie przed wytryskiem sa zbyt słabe lub martwe i nie sa zdolne do zaplodnienia dzisiaj sie zastanawiam czy napewno tak jest i czy jest szansa na to ze zajde w ciaze jak myslicie?

Gość no to po co się kochasz
w dni płodne jak masz sie potem schizowac ?

Gość zawsze możesz
iść do lekarza, który przepisze Ci postinor... chociaż dla mnie jeżeli ktoś współżyje, to musi liczyć się z konsekwencjami swoich decyzji :/

Gość Ciekawe..
bo chcialam, dzieko palnowalam z chlopakiem na przyszly rok po slubie, duzo rozmawialismy o dziecku i wiemy ze troche by nam to plany pozmienialo, ale cieszylibysmy sie z tego malenstwa, jednak do slubu uznalismy ze nie kochamy sie do konca dopiero po juz nam bedzie wszystko jedno :)

Gość Ciekawe..
postinor? nigdy w zyciu

Gość zawsze możesz
no to z tego co słyszałam szansa na ciążę wynosi ok. 40% u zdrowej pary :) ja też nie zdecydowałabym się na postinor...

Gość Ciekawe..
no szansa w moim przypadku moze byc wieksza bo to sa dni szczytowe czyli najbardziej plodne i tak jak mowie wydaje mi sie ze czesc spermy zostala we mnie, no ale tego to ja sie dowiem gdzies za 13 dni :)

Gość zawsze możesz
jak możesz, to dajznać za te 2 tygodnie, co i jak, bo nie wiem dlaczego, ale aż ciekawa jestem :) wzbudziłaś mój szacunek odpowiedzią na postinor :D

Gość Ciekawe..
zawsze mozesz: raz zdecydowalam sie na postinor ale tylko dlatego ze to byla naprawde wpadka ( pekla gumka cala zawartosc zostala we mnie) poztym wtedy nie bylam gotowa na poczecie dziecka Pierwszy i ostatni raz wzielam te 2 male tabletki... nawet nie chce wspominac co mi sie dzialo na drugi dzien

Gość Ciekawe..
ooł to teraz chyba juz twojego szacunku nie wzbudze:p bo napisalam ze raz wzielam :P tyle ze wzielam 3 godziny po stosunku czyli na zaplodnienie nie bylo najmniejszych szans

Gość zawsze możesz
no ale zabezpieczenie było, tyle że zawiodło, to mimo wszystko jest w miarę ok ;) ja nie rozumiem panienek, które nie zabezpieczają się w trakcie stosunku, a potem biorą postinor...

Gość źle źle źle źle
No co Ty !! Nie pękaj :D Ja jak chciałam zajść w ciążę to kochałam się i przed owulacją i w trakcie owulacji i po owulacji i oczywiście na maxa i do końca i co? Udało się dopirto po 11-stu miesiącach :) Liczyłam dni i robiłam to zawsze w owulację, który występowała na 100% Nie tak łatwo jest zrobić dziecko. Tymbardziej, że Twój facet wypłynął poza Tobą :D nawet jak tam się trpchę dostało to szanse są MARNE !! Sama zobaczysz :) Pozdrawiam

Gość Ciekawe..
wiesz dla mnie to tez jest chore, ktos moglby mi powiedziec a ty tez sie nie zabezpieczasz a mowisz o innych, tyle ze ja znam konsekwencje seksu i jestem swiadoma wpadki nie tak jak inne panienki ktore nie maja o tym zielonego pojecia

Gość Ciekawe..
znam tyle dziewczyn ktore wpadly ze wole nie nie zakladac z gory ze moje szanse sa marne :) pozatym nie licze na okres :P pozyjemy zobaczymy :P

Gość zawsze możesz
no właśnie :) a nawiązując do słów źle źle... - poczytaj ile dziewczyn stara się, kupuje testy owulacyjne i nic z tego nie wychodzi (ja też jestem takim przykładem)

Gość Ciekawe..
pozatym zbyt czesty seks moja droga prowadzi do tego ze sa problemy z zajsciem w ciaze :) moze dlatego musialas starac sie tak dlugi czas Plemniki sa mocniejsze jezeli robi sie przerwe np tygodniowa, czy tam kilku dniowa :)

Gość źle źle źle źle
Ciekawe to Ty chcesz tego dziecka czy nie ?? Piszesz ze byłaby to wpadka i ze plany poszłyby w łeb, a teraz jak ktoś Ci pisze, ze szanse są małe to Ty chcesz aby były duże i odczuwam czytając Twoje wypociny, że teraz już chcesz być w ciązy. Bądź KONSEKWENTNA i poszukaj pomocy np. u psychologa. Ciężko Ciebie czytać - sama nie wiesz czego chcesz :o Yyyyyyyyy

Gość Ciekawe..
napisalam w tytule wpadka zeby sie ktos tym tematem zainteresowal to po pierwsze po drugie tak owszem zmieniloby to nasze plany ale cieszylibysmy sie z tego dziecka, dlaczego by zmienilo? bo musielbysmy przyspieszyc nasz slub albo poprostu wziasc narazie cywila chce zajsc w ciaze, ale tak jak juz napisalam ustalilam z chlopakiem ze do slubu kochamy sie bez finiszu w srodku po slubie juz normalnie pozatym rozmawialismy i doszlismy do wniosku ze nawet jakby byla wpadka jakos teraz to dla niego wpadka by to nie byla ztego wzgledu ze on chce tego dziecka tak samo jak ja, tylko marzy mu sie dziecko po slubie a nie przed zeby nie bylo ze bierzemy slub tylko z powodu tego ze bylabym w ciazy teraz juz rozumiesz?

Gość Ciekawe..
zle zle zle naucz sie czytac ze zrozumieniem, bo od samego poczatku pisze ze chcialabym i ze na okres nie licze

Gość źle źle źle źle
Pogubiłaś się - tyle :)

Gość źle źle źle źle
ale skoro chcesz to życzę Ci szczerze ciąży, aczkolwiek na prawdę w to wątpię. Co druga chodziłaby w ciąży gdyby zachodziły tak jak Ty :) Pozdrawiam

Gość Ciekawe..
dziekuje :) rowniez pozdrawiam :)

Gość bedrtttt
no to macie to co żeście zrobili i w czym problem

Gość zawsze możesz
iiiiiiiiiiiii????????????????????? jakie wieści, mam nadzieję, że zobaczę odpowiedź :))

Gość zawsze możesz
no i niestety nasza ciekawość pewnie zostanie niezaspokojona :( ale podniosę raz jeszcze ;)

Gość zawsze możesz
spróbuję jeszcze raz :)

Gość sympatyczna133
hejka wiecie co 9 mieisecy temu tez mialm taki problemy, tylko ze mi sie wydawalo ze jestem bezploda i stalo sie w srode bede mama kochanego synusia, i wiecie co uwazajcie jak nie chcecie byc narazie mamusiami ja pierwwsze noce jak zobaczylam 2 kreski nie przespalam ogolnie szok ale idzie sie przyzwyczaic:) zycze powiedzenia i 3 majcie a mnie kciuki