Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdsgs

zaraz pewnie bedziecie sie smiac, ale błagam odpowiedzcie!

Polecane posty

Gość gdsgs

jutro mam randke, na ostatniej z tym chłopakiem próbował mnie pocałować, ale naszczęście przyjechał po mnie tata i z całowania nici:P ale pewnie jutro juz nic mu nie przeszkodzi To nie tak, ze mi sie nie podoba. Podoba, i to bardzo, ale boje sie ze wyjde przy nim jak ciota, bo on jest duzo bardziej w całowaniu doswiadczony:D wszyscy mówią ze to takie proste i kazdy to potrafi, ale ja sie boje ze ja własnie tego nie potrafie:O nie mam pojecia, nawet nie moge sobie wyobrazic tego co mam z tym jezykiem zrobić:O prosze odpowiedzcie powaznie, bez zadnych głupich komentarzy i podszywów

Gość vcvc
wloz mu jezyk gleboko do gardla . Jak jednak tak jak mowisz nie masz w tym doswiadczenia to od razu kleknij do laski

Gość ...............ponawiacz.
napisałabym coś ale pewnie zostanie to uznane za głupie:O więc powodzenia🖐️ AA... gdzies na uczuciowym jest topik (baaaaaaardzo rozbudwany) o całowaniu..poczytaj sobie

Gość gdsgs
prosze odpowiedzcie powaznie, bez zadnych głupich komentarzy i podszywów przeczytajcie sobie to jeszcze raz i ponownie odpowiedzcie

przecie to dziecinnie łatwe. to wychodzi samo z siebie i nie ma się co z tego powodu krępowac. skoro doświadczony to wiele może cię nauczyc. poprostu rób to samo co on a dalej to już będziesz miała z górki

Gość zoooojka
kiedyś mialam podobnie i pisalam tak jak ty:)Ja na randce wypilam drinka na odwage i jakoś poszlo,ale przeżywalam tak jak ty.Może się domyślil,że nie mam wprawy ,ale zawsze jest ten pierwszy raz,zresztą on też kiedyś pewnie tak miał .

Gość ...............ponawiacz.
ruszasz jezykiem o to chodzi w calowaniu

Gość gdsgs
on wie, ze jeszcze nigdy sie nie całowałam, zresztą to swietny chłopak, powiedział ze mnie nauczy i bedziemy cwiczyli baaardzo długo:D ale i tak sie boje. co ja mam zrobic z jezykiem? na filmach nie jest pokazane, a szkoda, co oni sobie robia w tej buzi:D mam mu ten jezyk do buzi wsadzic i go wyjac i tak na zmiane? czy kurde co?:D

Gość asdfdsadd
A ile masz lat? 14?

Gość asdfdsadd
No powiedzial ci on ze cie nauczy to spoko

Gość gdsgs
nawet gdy mnie nauczy to przed pierwszym razem sie zbłaźnie bo ja NIE WIEM CO MAM ZROBIC Z JEZYKIEM:O:D

Gość gdsgs
a nie mozecie mi dac krótkiej wskazówki?? np taki przepis 1. wprowadź jezyk do jamy ustnej mezczyzny 2. potrzymaj go tam z 0,5minuty 3. wyprowadź jezyk, 4.obliz mu wargi i sobie przy okazji 5. znowu wprowadx cos na tej zasadzie:P

Gość Akyszka
heh..nasuwa mi sie tylko jedno...skoro robisz takie problemy z całowaniem, piszesz na kafe, pytasz ludzi...to co dopiero bedzie jak przyjdzie zrobić facetowi reką, ustami czy cokolwiek wiecej;)

Gość Akyszka
tak wogóle....pierwszy pocałunek nie musi byc z jezyczkiem...mój był ale pewnie dlatego ze sie nie wystraszyłam bo to było tak z zaskoczenia i....nie zdązyłam nawet pomyslec xD Tak wiec...don't Worry!:D

Gość gdsgs
nie wiem, narazie skupiam sie na całowaniu ustami ust:D i to raczej nie bedzie z zaskoczenia wiec sie nie wystrasze i zdąze pomysleć:O

Gość Akyszka
to szkoda...tak spontanicznie jest fajne....poco sie przygotowywac i myslec....?;)

Gość niu karolajna
przeciez to łatwe. nie bedziesz nawet wiedziała kiedy to sie skończy:)