Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta modna

o jakim spędzeniu świąt Bożonarodzeniowych marzycie?

Polecane posty

Gość Wesola85
Spokojnym i bez pospiechu. I w miare mozliwosci tradycyjie. Mieszkam w angli i to beda moje pierwsze swieta z moim chlopakiem (irlandczykiem), wiec bede sie starac zrobic wszystko tradycyjnie. Bedzie ciezko, bo nie umiem gotowac ale wierze, ze sobie poradze.

Gość kobieta modna
wesoła jedzenie nie tak ważne jak klimacik :)

jak w zeszłym i zeszlym i zeszlym u mojego kochanego śpimy do wieczora (cały dom) wieczorem każdy sie budzi po pivie lub 2 wypije i sie zabieramy za kolacje (ne wigilie)) bez oplatka, ale kolacje:)

Gość no dokladnie
dobra kolacja w domu w gronie znajomych i rodziny - tych ktorych sie lubia nie tylko zaprasz 'bo wypada'...zadnych prezentow itd. po porstu mile ,wspolen bezstrsowe spotkanie

Gość kobieta modna
mnie już się przejadły tradycyjne święta ........marze o czymś wyjątkowym:)

małe własne mieszkanko, choinka, sernik na stole i ja z moim sami:P ogladajacy sobie np spokojnie telewizje:P bez całej rodzinki i tych szopek mam na to uczulenie:o

Gość na nartach w górach

Gość kobieta modna
narty odpadają -nie potrafie ,macie inne pomysły ???

z moim w domu. talerz pierogów, grzane wino i przytulanie na kanapie, może jakiś film. albo tak jak każdy inny dzień...nie pamiętałabym że jest Boże Narodzenie i że to nie prawda że Święty Mikołaj nie istnieje, a co roku jest mi z tego powodu smutno. o i fajnie by było jakby mi się szczury ludzkim głosem odezwały ;)

Gość kobieta modna
w domu trzeba się nieźle narobić ....postne potrawy wymagają dużo pracy a karpia mi szkoda .Nikt z was nie przeżył jakiś wspaniałych innyh niż tradycyjn świąt???????????

Gość jeeeeeeeeee
marzę aby spędzić je z miłoscią mojego życia no właśnie miłością ale niestety jeszcze jej nie znalazłam i chyba kolejne święta zapowiadają się samotne

Gość jeeeeeeeeee
no to jakie macie jeszcze pomysły

Gość eehhhhh
w milej knajpce na teneryfie, w ciepelku, wsrod fajnych ludzi, bez skladania co roku tych samych zyczen tym samym ludziom, bez biegania tydzien wczesniej jak w ukropie zeby w 2 dni sie nazrec jak swinia. Marze o spokojnych swietach z osoba ktora kocham :)

Gość samootnyy
a ja marze zeby spedzic je z kims oprocz rodzicow: gdybym mial chociaz jakiegos kolege, ktory by mnie na sylwka zaprosil O dziewczynie juz nie wspomne, bo po co pisac o rzeczach ktore sa nierealne ...

Gość kobieta modna
Akurat na teneryfie bylam i wszędzie tylko nie tam.......nudno nudno i wietrznie , chyba ja bym wybrała Hawaje:)))Nietety skąd zdobyć taką fortunę?

Gość jeeeeeeeeee
samotnyyyyyyy-witaj w klubie też tak mam .chciałabym spędzić świeta wkońcu z kimś innym niż rodzina .no a z chłopakiem to wielkie moje marzenie

Gość kobieta modna
smotny nie łam się ,dziewczyny mają ten sam problem

Gość jeeeeeeeeee
popieram samotny jestem z Tobą

Gość samootnyy
mam 20 lat, robie wszystko aby nie siedziec w domu i efekty rowne 0000000000000000000 Na sylwka nie wypada samemu na impreze do jakiegos klubu izc a jak mam isc do przyjaciela, jak zadnego nie mam Robie wszystko aby nie zmarnowac se zycia, ale szczeze mowiac h*** to pomaga

Gość jeeeeeeeeee
wierzę ci mam podobnie a nawet gorzej bo dziewczynie tym bardziej nie wypada iść na sylwka samej i niestety od kilku lat siedzę sama w domu

Gość samootnyy
Najgorsze jest to ze nie wiem dlaczego nikt mnie nie chce zaprosic ;/ Jestem Zawsze dla kazdych zyczliwy, dbam o siebie mam z 20 kremow roznych na polce, na silownie od 2 lat chodze, zawsze z kazdym probuje nawiazac kontakt, nie chowam sie po katach Ale pewnie moj los zostal juz z gory ustalony i ni jak go nie zmienie

a ja marze, zeby swieta spedzic w gronie licznej rodziny- cioc,wujkow,kuzynow. glownie spedzam swieta w gronie najscislejszej rodziny czyli rodzicow i rodzenstwa. marza mi sie takie duze swieta...

Gość kobieta modna
powiem wam raz małam miły sylwester,chociaż orkiestra była do bani , to luddzie akurat sie spręzyli

Gość jeeeeeeeeee
a ja od kilku lat to samo tv i ok 1 spać

Gość kobieta modna
jeeeeeeeeee moze zaproś mnie to będzie inaczej :)

Gość jeeeeeeeeee
no ale własnie ja bym wkońcu chciała inaczej spędzić nie w domu

Gość kobieta modna
mnie też dom nie pasi . może być na Słowacji w Budapeszcie lub w Pradze ......jedziecie ze mną ???????????????