Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małaKasiaKlubiKmisia

pierscionek zareczynowy, pomocy

Polecane posty

Gość jezooo
Oklepany model szczerze powiedziawszy.Co druga taki ma.

Gość zws
mi wcale ale to nie dla mnie tylko dla ciebie :p

jezooo pokaz jakis fajny prosze

a taki - nie ja sie raczej w skromnej bizuterii lubuje

Gość jezooo
Ja mam fajny,myślę że nieoklepany,ale to było z nieznanej firmy,też z brylancikiem,z białym i żółtym złotem i nie najdroższy-bo chyba nie o to chodzi.Też go sama wybierałam.Bo moja koleżanka dostała jakiś w kształcie serduszka-dla mnie taki model to trochę jak tandeta ze straganu.Nie podobał mi się.Przecież może być z cyrkonią,ale żeby był ładny.I tak nikt nie wie czy to prawdziwy brylant. Niestety w necie nigdy go nie widziałam. Z jakiego miasta jesteś,może z mojego to polecę Ci sklep??Nie mają chyba strony internetowej.

wrocław

Gość jezooo
Ja też:D Magnolia Park-sklep BoGold,chyba na I piętrze.Fajne mają i nietypowe wzory:) Ile możesz wydać na pierścionek?:)

Gość no dokladnie
a mnie sie ten pierscionek podoba chociaz sama dla msiebie bym nie wybrala bo bardzo lubie 'swiecace sie rzeczy' ale jednka mysle,ze ten jest bardzo ladny , taki prosty ale ma jaki taki 'czar w sobie i jest bardzo estetyczny... jezeli lubisz skromna bizuterie to jak najabrdziej,najwazniejsze zeby tobie sie podobal...i przy okazji GRATULACJE!!!!

Gość zws
trzeci tez nie jest ladny powodzenia

Gość zws
czwarty i piaty takze brzydkie ciezkie masz zadanie sceduj je na faceta

Dziękuje:) no bo moje kochanie sie nie zna na bizuterii i chce zebym sama zadecydowała:) w koncu to ja bede nosic a nie on;) jezooo- przejde sie tam poogladam moze nawet utro po pracy:) ile moge wydac tak 600 do 1000 maksymalnie

Gość jezooo
Ja np musiałam sama wybrać,bo mój wtedy jeszcze chłopak miał złamaną nogę.On siedział na ławeczce a ja latałam po jubilerach w galerii:DJak mi się spodobały 2 to dokuśtykał,wybraliśmy ten jeden i zapłacił:)

pierwszy aniołka bardzo mi sie podoba:)

Gość Arbuzowa pestka
a mi chlopak kupil brzydki...niby diamenty i szafiry ale jakis taki zwykly... wolalabym sobie sama wybrac

Gość jezooo
Ale wiecie co-wszystkie pokazujecie podobne do siebie! Czy wszystkie z brylantem muszą być na jedno kopyto?? Powiem Ci,że mój już teraz mąż zapłacił mniej niż Ty możesz przeznaczyć,tylko że ja chciałam skromny.I mam:)

Gość jezooo
No właśnie-ja też chciałam sama wybrać bo co jakby mi kupił jakiś wieśniacki?No bym musiała go nosić żeby mu przykro nie było.A tak to z dumą noszę swój bo mi się po prostu podoba.Choć wiem,że na pewno nie wszystkim by się podobał.Zwłaszcza po tym jak wklejacie te linki,to widzę

Gość zws
mi tez sie podobaja skromne pierscionki ale kosztuja ponad 10 tys. :)

Gość no dokladnie
mi sie aniolka zaden ie p0odoba , ten drugi niby ladniejszy ale jakis taki 'zimny' nie pasuje na zareczyny- razej kojarzy mi sie z kims chlodnym,zdystansowanym, jaki taki 'bezuczuciowy' teb pierscionek

Gość zws
ale dziewcyzny wklejajcie tu te pierscionki bo mam duzo pracy i potrzebuje przerywnika :) dalej kasia! bo zostaniesz stara panna