Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

CHŁOPAK A DZIEWCZYNA, WAŻNE PYTANIE

Polecane posty

Ostatnio mój facet powiedzial mi coś takiego:"ty myslisz,ze rasowy mężczyzna bedzie miec stara babe???"wiadomo,ze mloda dupe,ja gały wytrzasnelam bo wystko rozumiem ale jak dlugo taki zwiazek wytrzyma jak gosiu ma 50lat a kobieta ma te 23lata,jak ona sie z takim pokaze potem?on to wiadomo je st happy cały ale sadzisz,ze ona potem bedzie z nim zyc do konca swych dni,za przeproszeniem ze starym dziadem,to on mi pow,ze jak ja na swoje lata bede sie dobrze trzymac, nie bede straszyc ludzi i nie zdurnieje to wtedy bedzie ze mna ajak nie to wtedy sobie znajdzie inna mlodsza,przeciez to normalne i mi lezka w oku sie zjawila,bo to jest tak jakby wyrzucic starego psa bo jest stary i ty go niechcesz wezmiesz sobie nowego,smutne ale prawidziwe,ciekawe tylko czy na stare lata bedzie mial mu kto podac szklanke herbaty i sie zaopiekowac,co niby taka mloda dupa?az teraz jak o tym mowie to mi smutno,tak jakby to miala byc moja wina,ze ja sie zestarzeje, a on bedzie wiecznie mlody, tzn facet jak sie zestarzeje to jest rasowy a jak kobieta to,juz przeistacza sie w faceta:( CO O TYM LUDZIE MILI SĄDZICIE??

chciałabym, żeby faceci jak i kobitki się wypowiadały, dzięki

zostaw gnoja moze ktos sie jednak wypowie