Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mekintosch

jestem poniżona to cud Tuska

Polecane posty

Gość mekintosch

Wczoraj sprzedałam jabłka po 0,08 zł!Nie mam na chleb. To jest cud Tuska obiecał Wam jabłka tanie ale czy Wy kupujecie za tyle!Poniżyli mnie i moją moją rodzinę na maxa.Nie wiem co dalej.Nie musicie odpisywać po prostu jestem załamana sytuacją cudu na rynku. Export z polskiego jabłka to całe 0,30 zł.SUPER.Ale Wy miastowi wiedzcie jak Was dymają i cuda są.

Gość mmmmmmmmmmmm kl
przynajmniej dalej mało płacisz za ubezpieczenie :p

Gość A przy czym tu Tusk
Zabronił rolnikom żądać więcej?

Gość Rafaello rocznik 1987 ........
Obiecanki cacanki tralalalala :D Dla mnie też było szokiem jak ten skurwiel został premierem. Partia PO to chyba bije rekordy pod względem głupoty ! W partii Platformy jest 90% debili . Jak do tego dodamy przywódcę , który też jest debilem to tak to później wychodzi ! Co prawda nie ocenia się książki po okładce ale spójrzcie dokładnie i przyjżyjcie się oczom Tuska ! Jest w nich nienawiść. Pokazały to na przykład słowa jakie wypowiedział po zakończonym meczu Austrii z Polską na Euro 2008. "tego sędziego najchętniej bym zabił " Tusk to prawdziwy łgarz , oszust i co gorsze mściciel. Jak można rodzonego niemca wybrać na stołek , który będzie uprawniał go do rządzenia Polska ?????????????? No jak ???????????? Głupota nie zna granic a polacy niestety biją tu chyba wszelkie rekordy w dziedzinie naiwności. Pozdrawiam autorkę i życze wszystkiego najlepszego :)

Gość Arbuzowa pestka
no nie..lepszy jest spasiony bełkoczacy Kaczor...

Gość Arbuzowa pestka
i jeszcze moze swieto.je.bliwy ojciec R.

Gość Ha ha nienawiść bije z oczu

Jasne że Kaczyński jest lepszy ! Kogo ty porównujesz , buahahaha :D Kaczyński nie jest dobrym premierem ze względu na to że walczy do końca. To jest plus ale nie na stołku premiera niestety. Natomiast Tusk to drugi Wałęsa który by najchętniej rozsprzedał polskę . Dla mnie Tusk i Kaczyński to porównanie jak siła mrówki do siły słonia gdzie słoniem jest oczywiście Kaczorek :D

Gość mekintosch
mmmmmmmmm co Ty wiesz o wsi.Mało płacę bo nawet na to nie mam NIE ROZUMIESZ tego nie stać mnie już mi leci dług. Tak zaraz będą komentarze itp ale trzeba być tym kogo to dotyczy a potem osądzać.A Tusk nie raczył nawet do nas wyjśc przed ministerstwo bo nie wyjdzie do warholstwa.

Gość to sprzedaj pole
i do miasta a nie narzekać 🖐️ z unii pieniążków też nie dostajesz ...

Gość no nie ma leppera rolnikom
źle :D to był najlepszy minister w rządzie PiS :classic_cool:

Gość mekintosch
To jest takie pieprzenie. To wszyscy niech się poprzenoszą itd.Każdy ma jakieś swoje miejsce na tej pieprzonej polskiej? ziemi.A najgorzej wkurza taki komentarz to sprzedaj ziemie i rób co chcesz.Miał być cud irlandia i jest ale Kambodża.

Gość w irlandii recesja i kryzys
:classic_cool: i emigranty wrócą :D

Gość lopikolina
Wszystko sprzedali a raczej oddali za dopłatą.I dalej sprzedają niebawem wszyscy obudzicie się z ręką w nocniku. Bo jak świat światem to chłop trzyma gospodarkę.I niestety Tusk na siebie położył krzyżyk .

Gość pomarańczowa szlachta
chłop trzyma gospodarkę ?:o

Gość pomaranczowa skurwysynka
skoro ciemnota wiedziona magią naszych kochanych mediów :o głosowała na tego pojeba wraz z jego bandą to teraz ma,a co mają powiedziec obywatele którzy na niego nie głosowali? ps: jego oczy są straszne!

rolnictwo wytwarza 2,8% PKB :o i z czym tu do ludu ?

Gość kokolinno
Chłop jest taki że jak ma parę groszy to nie kupuje bzdetow tylko buduje unowocześnia musi kasę wydać żeby nie być w tyle.I wspomnisz moje słowa pomarańczko że w przyszłym roku siądzie nasza gospodarka. A szanowny Tusk nie będzie już taki butny tylko stuli ogon po sobie.

Gość kokolinno
Ja się boję jego ślepi omg.

Gość kokolinno
Pomarańczko kto wytwarza resztę?

hłe hłe tak rolnikom będzie źle to gospodarka padnie :D :o weź już nie przesadzaj...bardziej niż rolnicy interesują mnie ceny benzyny ,to ma wpływ na gospodarkę a nie nieudolność rolników :o

Gość srali muchi bedzie dupa
tusk i po

resztę wytwarza przemysł i usługi 🖐️

Gość kokolinno
Tak bo do swojej BMWicy musisz zatankować .A mnie obchodzi cena ropy bo musze lać do władimirca i czekać na cud.

kokolinno ::: siądzie , siądzie gospodarka - to pewne :( takiej kurwy jeszcze chyba nie mieliśmy w rządzie jak Tusk , choć wałęsa też był sukinsynem niezłym , ale chyba nie aż takim. Denerwuje mnie tylko to że ten cwaniak zawsze znajdzie wymówkę bo jest mistrzem świata w fałszerstwie. Ma dobrą gadkę , ładnie dobiera słowa , potrafi zmotywować i przekazać optymistyczne myślenie. To typowy marzyciel , który nie ma pojęcia o niczym. Wcale bym się nie zdziwił gdyby ta kurwa chciała się mscić na Polsce bo to przecież niemiecka szuja jest , a nie polska. Narazie go do Hitlera nie będe porównywał bo nie mam powodów do tego ale kto wie do czego do diabelstwo jest zdolne , kto wie ? :(

Gość persefona_rzymska_
ja juz wole kaczor jarka przynajmniej kasy nie wydaje na zlodziei i PIAROWCOW, sprzedawczykow polski za kareire, pieniadze, slawa a tak naprawde to nie ma partii dobrej i PO jest tragiczna, mialby byc ustawy juz w miesiac po wyborach, wszystko mieli gotowe, nic nie zrobili, PIS byl lepszy od nich obnizyl skladke rentowo-emerytalna, zaczac rozliczac moralnie zlodziei, a ze im noge podkladali wszyscy to sie przewracali i darli morde, a nikt nie lubi jak sie krzyczy i ludzie wola zlodzieja rudego, bo cicho sie zachowuje i kradnie z kumplami swoje !!

persefona ::: Tak jakbym czytał siebie :D w 100% racja

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvbb
Rafaello rocznik 1987 ........ to ty się tak oburzasz na postawę młodych kobiet ?