Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

jego zachowanie jest normalne??

Polecane posty

Ostatnio mój facet powiedzial mi coś takiego:"ty myslisz,ze rasowy mężczyzna bedzie miec stara babe???"wiadomo,ze mloda d**e,ja gały wytrzasnelam bo wystko rozumiem ale jak dlugo taki zwiazek wytrzyma jak gosiu ma 50lat a kobieta ma te 23lata,jak ona sie z takim pokaze potem?on to wiadomo je st happy cały ale sadzisz,ze ona potem bedzie z nim zyc do konca swych dni,za przeproszeniem ze starym dziadem,to on mi pow,ze jak ja na swoje lata bede sie dobrze trzymac, nie bede straszyc ludzi i nie zdurnieje to wtedy bedzie ze mna ajak nie to wtedy sobie znajdzie inna mlodsza,przeciez to normalne i mi lezka w oku sie zjawila,bo to jest tak jakby wyrzucic starego psa bo jest stary i ty go niechcesz wezmiesz sobie nowego,smutne ale prawidziwe,ciekawe tylko czy na stare lata bedzie mial mu kto podac szklanke herbaty i sie zaopiekowac,co niby taka mloda d**a?az teraz jak o tym mowie to mi smutno,tak jakby to miala byc moja wina,ze ja sie zestarzeje, a on bedzie wiecznie mlody, tzn facet jak sie zestarzeje to jest rasowy a jak kobieta to,juz przeistacza sie w faceta

Gość niech mi ktos powie
To juz bylo-daruj se i nam

ponawiam topic bo nikt nie odpowiedział,ja zdaje sobie sprawę, pewnie za długi opis i nikomu się niechce czytać

a napisz krócej i bez błedów. najlepiej jakby jeszcze interpunkcja zachowana była , bo kapkę wypiłam i nie trybię;)

czyli dał Ci jasno do zrozumienia, że będziesz mogła z nim być dopóki będziesz atrakcyjna, a potem nara :o tragedia...nie trać czasu na takiego chłystka i tak za długo przy nim miejsca nie zagrzejesz:o jak się zestarzejesz będziesz musiała sobie układać życie od nowa

tak on mi takie coś powiedział, przepraszam za taki charakter napisania tego, ale po prostu rozwaliło mnie to stwierdzenie i mi szczęka opadła, nie sądziłam, że on mi kiedykolwiek coś takiego powie, i niezmiernie mi teraz przykro bo jak ja mam to odebrać

Gość głupia koza
że też takie doopki chodzą po tym świecie.......

masz racje:/

ja się pytam charakter już się nie liczy tylko atrakcyjność fizyczna?? wg mnie chore, i możecie się śmiać ale się tym zesmuciłam, bo nie mogę tego pojąć jak można coś takiego powiedzieć

tu nie ma się z czego śmiać, ten człowiek jest delikatnie mówiąc chory:o uciekaj jak najprędzej i nie marnuj młodości na kogoś takiego

na mnie dopiero ,,ktoś'' jechał, że się wyraże ,,pierdole ze staruchem'' co z tego, że 18 lat starszy? ale mój , kochany. najlepszy. ale jakbym była na Twoim miejscu, to bym najpierwporozmawiała, o co mu chodziło. nie sądzę, żeby w ten sposób naprawdę myślał. on sam w końcu też się zestarzeje.

niby potem powiedział, że to żart jak widział, że się zdziwiłam, ale to nie są żarty, tak będzie najlepiej stokrotka, bo nie ma sensu żyć w niepewności kiedy mnie zostawi

do kciukiem, jasne, że z nim rozmawiałam, najpierw, że to żart, a potem mówił, że chyba jestem głupia i nie zauważam, że to facet im starszy tym bardziej przystojny a kobieta wręcz przeciwnie więc taką zamienia na młodsze bo co będzie ze straszydłem, a na koniec dodał, że jak się będę dobrze trzymać i konserwować to mnie nie zostawi

najpierw pogadaj z nim jeszcze ma ten temat jeśli go trochę zdążyłas już poznać, to też powinnaś wyczuć czy mówił szczerze, czy tak dla żartu jeśli nie masz pewności, musisz wyjaśnić tę sprawę jeśli będzie nadal obstawał przy swoim, odpuść sobie spotykanie się z takim człowiekiem

do flowersss jesteśmy ju ze sobą dłuższy okres czasu, i zdarza mu się, że ma takie 'żarty" i raczej traktuje to poważnie, swoje słowa, jednak widzi, po mojej minie, że się przejęłam to wtedy, że żartował i tak ciągle postępuje więc to jednak raczej pewnie nie żart.

podobno kobieta jak wino ,,im starsza tym lepsza'' czy jakoś tak. mom zdaniem rzeczywisice facet starszy, jest lespzy, przystojniejszy ale też prawda (ta prawda nie występuje u mojego, ale znam z jego opowiadań, bo Moj kumpli ma sporo), ze aceci przed 40tka nie dbaja o siebie!! nie umyja dupy przed spaniem, a co dopiero krem pod oczy!! to babki z roku na rok szaleją z kosmetykami , myciem sie, ubiorem itd żeby jak najlepiej i najmlodziej wyglądac

a co do twojego konserwowaia sie dla niego. ech. Ty masz o siebie zadbać??? Kobiety w każdym wieku o siebie super dbają. a faceci co rok mniej;/ choćsą wyjątki, ale rzadko. co ten Twoj sobie myśli? że będzie śmierdzial, zarośniety z kałdunem piwnym i wieku 40paru lat na niego młoda poleci???

Gość murrayka
no właśnie, jeszcze jak ktoś akurat z facetów ma takie ciałko, że mu wszystko pasuje, jednak nie każdy taki jest i tutaj masz racje, bo nie widziałam jeszcze faceta który by używał np kremu pod oczy - mam na myśli starszych facetów, a kobiety znam w różnym wieku, i niektóre te starsze wyglądają po prostu cudnie dbają o siebie i są atrakcyjne.

myśli, że jest gitarzystą i wszystko mu wolno, tak nie dobrze mi to wróży, dlatego chciałam się z wami tym podzielić

każda starsza babka o siebiedba ja akurat traiłam na takiego 36latka, ktory o siebie dba. wybieramy dla niego razem cuchy, bardzo często mu sama coś kupuję. jego ulubiona firma to diverse. zawsze wieczorem siada przy mojej toaletce p oumyciu twarzy żelem i : tonik, kremik do twarzy i pod oczy. używa tez kremu do rąk. balsamu ani kremu do rąk nie używa , czego mi bardzo zazdroszczę!!! na całym ciele ma skórę jak dupa niemowlaka a o piętach czy podbiciachh może zamarzyć każda dziewczyna!!!! a ja po każdej kąpieli wklepuję w kazdą część ciała jakiś kosmetyk! a jego koledzy... masakra

a ja dbam o siebie, nie chwale się, że jestem ładna czy coś, ale nie raz jakiś facet do mnie zagadywał, to wtedy ja: jestem zajęta i koniec, a nie byli to faceci typu na jedną noc. Zresztą nie chce tutaj kobiet bronić ale kremy itd to zazwyczaj my o siebie bardziej dbamy pod tym względem niż faceci.

balsamu ani kremu do rąk nie używa , czego mi bardzo zazdroszczę!!! miało być: balsamu ani kremu do STÓP nie używa, czego MU bardzo zazdroszczę!!!

Gość Rafaello rocznik 1987 ........
Autorko , piszesz że ci źle Widziały gały co brały ? No widziały a więc czemu płaczesz ? żal

na początku taki nie był, potem po dłuższym czasie wychodziło to z niego:(

Gość Rafaello rocznik 1987 ........
to się ciesz że sie sam wydał i masz możliwość przejrzenia na oczy ! Sa tacy palanci , którzy do ślubu są słodcy , mili , kochani a dopiero po ślubie odstawiaja cyrk ! Twój się wydał wcześniej a więc trzeba rzucać aby se życia nie zmarnować