Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NickTymczasowy

O cipce słow kilka

Polecane posty

Musze sie wypowiedziec w temacie bo mnie drazni jedna rzecz, mianowicie moda na calkiem wygolone cipy. No sory ale jak wam takie cos sie moze podobac, to zakrawa na pedofilie - obrazy kojarzace sie z mloda dziewczynką. Ja preferuje paseczek ladnie przystrzyzony, podnieca mnie i to jara niesamowicie, a jak widze takie gole to mi sie odechciewa wszystkiego. Kojarzy z sasiadeczka podgladana w wieku lat 6 na podworku sikajaca. Dajcie zyć

Gość moj chlopak
lubi jak mam wygoloną ale napewno nie dlatego ze kojarzy mu sie to z małą dziewczynką :) po prostu uwielbia jak jest taka gladziutka i aksamitna w dotyku :) wtedy bez przerwy chce ją glaskac i calowac :D wlosy lonowe nawet w najmiejszej ilosci odpadają - są szorstkie i wchodzą do ust przy minetce ( nawet jak jest maly paseczek to zawsze jakis tam sie moze dostac )

MNie sie nie kojarzy z dziewczynką - głównie dla tego, że wiekszośc dziewczyn ma jednak cipki dorosłe - czyli widać im wargi itp. Choć przyznam, że wole mieć wlosy

Gość anais ninja
a mi np łonówki przeszkadzają przy masturbacji więc muszę się golić, bo jak dotykam kłaki to nie mogę sie skoncentrować. bynajmniej nie wyglądam jak mała dziewczynka, bo mi za bardzo łechtaczka i wary wystają. a paseczek to dopiero jest wg mnie obleśny- to taki waginalny odpowiednik wąsów adolfa h. już lepiej wszystko zostawić(oczywiście w granicach rozsądku.w pachwinach lepiej ich nie hodować)

No kazdy ma swoj gust. Jednak mi wlosy z paska przy minetce nie przeszkadzają bo jest on nad cipką i to krotko przystrzyzone wloski, mnie ten pasek jara wizualnie. Acz co cipka to gust:)