Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mlodaMAMUSIA

kiedy seks po porodzie

Polecane posty

Dziewczyny pomozcie jestem 4 tygodnie po porodzie i bardzo chcialabym wrocic do wspolzycia ale niewiem kiedy mozna znaczy sie jaki czas po porodzie dziekuje z aodpowiedz

Gość rozumiem Asiu że z lekarzem
sie nie rozmawia??? połóg trwa 6 tygodni. po tym czasie idziesz do gina i sprawdza, czy wszystko sie dobrze zagoiło - jesli tak to mozesz sie bzykac

Gość ERETRYJUTERW
w moim przypadku mimo wielu prob , 6 tygodni po ... :/ 3maj sie

Po porodzie to lekarz podejmuje decyzję czy już można współżyć. radzę ci odczekać przynajmniej te 6 tygodni, bo jednak potrzeba czasu na zagojenie. Po co ci potem jakieś komplikacje. Po zakończeniu połogu idż do lekarza i zapytaj.

mi powiedzieeli w szpitalu ze 4 tyg po porodzie mam isc do ginia ale jeszcze nie bylam mam zamiar wybrac sie w tym tygodniu jednak chcialam sie zapytac kobiet ktore juz urodzily jak to bylo w ich przypadku

Jeśli chcesz znać opinię kobiet to na pewno się spotkasz z takimi, które wróciły do współżycia 3 tygodnie po i z takimi, które pół roku po. To bardzo indywidualna sprawa. Ale faktem jest, że wizyta u lekarza przed podjęciem takiej decyzji jest raczej wskazana. Po pierwsze jeśli jeszcze nie wszystko jest zagojone możesz odczuć ból lub dyskomfort i potem się zrazić do seksu, a po co? A po drugie to nawet jeśli ty czujesz, że już wszystko jest ok to zawsze lepiej się upewnić niż potem mieć jakieś przykre komplikacje. Mi tez się spieszyło, powiem szczerze, ale poszłam najpierw do ginekologa po przepustkę:) Wcześniej stosowaliśmy z mężem inne metody na zaspokojenie naszego głodu:P

Gość Natalkaaaaa
tylko wam sie mlodym mamusiom jebac chce. Powinna ci podczasz porodu peknac az do tylka, do by ci sie ruchac na zawsze odechcialo.

Gość po pierwsze....
Natalkaaaa tempa szczało idź spać bo do gimnazjum zaśpisz jutro

Gość mil lekarz nie powiedzial
ze juz "moge z mezem wspolzyc"...