Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mika10201

co mi jest???pomocy

Polecane posty

Spoznia mi sie okres nie mam sluzu jakiego kolwiek z pochwy.nie boli mnie brzuch czasem mnie zakuje po lewej stronie choc dzis nic takiego nie czulam mam skrzywiona macice i nie jestem w ciazy.Okres spoznia mi sie nie mialam okresu od 39 dni zyli 9 dni a zawsze mialam co 28-30 dni a tu tyle zaczynam sie denerwoawc.moge byc na cos chora?zastanawiam sie czy nie jestem chora na endometrione ale kilka zeczy mi do tej choroby nie pasowalo nie mam obfitych miesiaczek.mama 20 lat i troche sie denerwuje

Gość xsssddd
Skrzywiana macice? Co ci sie stalo?

Gość enigma 033
to idz do lekarza! jutro poniedzialek i po sprawie ja okresu niemam juz miesiac tez w ciazy raczej nie jestem bo biore tabletki. Ale zapisalam sie do lekarza bo tu nikt na odleglosc nie leczy! a niemam ochoty sluchac dziwnych diagnoz od tego jest pan doktor Ginekolog!!!!

Gość enigma 033
a tak na marginesie to skad wiesz ze nie jestes w ciazy bierzesz tabletki?

Gość enigma 033
moim zdaniem nie potrzebnie sie tak denerwujesz znam mnustwo dziewczyn ktorym sie spoznial okres kilka czy kilkanaście dni i to wcale nie musi zaraz byc jakaś choroba czasem tak sie zdarza poczekaj pare dni i juz

Gość co najwyżej możesz mieć
skrzywioną szyjkę macicy a nie macicę. Macica to taki "worek" i skrzywić się nie da :)