mika10201 0 Napisano Październik 12, 2008 Spoznia mi sie okres nie mam sluzu jakiego kolwiek z pochwy.nie boli mnie brzuch czasem mnie zakuje po lewej stronie choc dzis nic takiego nie czulam mam tylo zgiecie macicy i nie jestem w ciazy.Okres spoznia mi sie nie mialam okresu od 9 dni a zawsze mialam co 28-30 dnia tu juz dzien 39 a tu tyle zaczynam sie denerwoawc.moge byc na cos chora?zastanawiam sie czy nie jestem chora na endometrione ale kilka zeczy mi do tej choroby nie pasowalo nie mam obfitych miesiaczek.mama 20 lat i troche sie boje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grrrrrrrrrrrrrrrrrr 0 Napisano Październik 13, 2008 może schudłaś bardzo, przeszłaś jakąś chorobę, za dużo stresów? jak się boisz to idź do ginekologa, z takiej opisówki nikt ci nie jest w stanie powiedzieć co ci jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qwertyui Napisano Październik 13, 2008 ile jeszcze topików założysz z tym samym pytaniem? Idź do gina to się dowiesz czemu nie masz okresu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach