Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa82...

bankowosc czy rachunkowosc jaka specjalnosc?

Polecane posty

Gość ewa82...

......ktora lepsza waszym zdaniem?

Gość ewa82...
do dupy? yyyyy:O

Gość a no tak juz jest
eeeee a 3500 zl netto to malo ? chyba kolejna Warszawka sie odezwala ;/ u nas na slasku to kupa kasy :)

Gość iulb
pewnie siedzisz w domku i jeszcze sie uczysz. o pracy i zarobkach tylko z tv słyszałas. skoro uważasz ze 3500 to mało to zobaczymy jak zaczniesz pracować.

No właśnie jestem ze śląska i jakoś zapierdzielać 5 lat na uczelni żeby zarabiać 3500 netto? hyh :/ Jak kto się ceni. Jak jestem kobietą, to rozumiem, kobiety z reguły mniej zarabiają, a jak facetem - pozwolę sobię ugryźć się w język ;]

Gość 3500 netto to dla ciebie mało
ty chyba na głowę upadłaś. To kupa kasy. Niektórzy kończą studia i zarabiają 1200 zł.

A swoją drogą bo ktoś tu zazdrosny rzucił czymś pseudo śmiesznymw moim ierunku: ja studiowałam dziennie, ale doszłam do wniosku, że to przechowywalnia bezrobotnych i po dziennych specjalnie nic ma na dzień dzisiejszy. Teraz zaczynam zaocznie, pracuję i jeżeli chodzi o mój zarobek to mam szansę na więcej niż 3500 netto. przynajmniej więcej zarabiają u mnie dziewczyny. Zatem - tacy jak wy, idący z systemem są potrzebni. Na was się najlepiej zarabia i mozecie sie oburzać czy co - tak jest i będzie. masę zawsez łatwo było urobić. i tyle.

Spoko, powiedz mi jak wygląda typowy dzienny student? Siedzi pół tyg w knajpie i chleje. W tych lepszych przypadkach tylko w weekendy leczy kaca. Egzaminy zdaje bo opracował świetny system "ściągowy". Pracodawca to wie. Po studiach przychodzi taki do pracodawcy, nic nie umie, ledwo się wysławia. I co? Znam kilku ludzi, którzy rektrutują do pracy i wiem jak to wygląda. Wiadomo - firmy różnie chcą. A co do 3500 netto - może to być dla kogoś dużo, ale ja mierzę wyżej, nie chcę całe życie zapierdalać dla kogoś. I interesuje mnie wyższa klasa.