Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mika10201

Pomocy

Polecane posty

Gość goska003
Hej niedawno miała moja koleżanka taki sam problem nie martw sie idz do ginekologa on przypisze Ci jakies tabletki na wywołanie nie martw sie to nie jest nic strasznego p[oprostu niektore dziewczyny tak maja a ja bylam jedna z nich tylko dawno dawno temu:):*:*:*

Gość goska003
tak wlasnie dletego tez dlatego najlepiej isc do ginekologa ona Ci wytłumaczy to jest normalne u niektorych np za duzo stresu i nerwow ale nie tylko moja kolezanka nie miała 2 miesiecy i tez własnie tak zalatwiła ja też miałam taką sytuacje i nie masz przy tym ani plamien ani opław

Gość goska003
ne miała nic poważnego tylko poprostu jej się okres zatrzymal tak jak u Ciebie poprostu w metabolizmie u Kobiet jest to nieraz normalny objaw nie musisz się martwic naprawde nie ma powodu a zebys byla bardziej pewna to powinnas isc do ginekologa albo tez poprostu przesunąl Ci sie okres poczek do 14 dni i wtedy idz do ginekologa

A jak cos mi sie stalo uroslo np na jajniku i dlatego nie mam okresu i tez jedna choroba sie przestraszylam endometriona ale nie wysztkie objawy do niej mi pasuja ale mam tylo zgiecie macicy a jak ginegolog zle stwierdzil i jest gorzej.

Gość goska003
nie możliwe zeby ginekolog zle stwierdzil:)....jesli masz zaufanego jakiegos sprawdzonego on powinien zrobic Ci wszystkie wyniki i wtedy sie dowiesz najlepiej naprawde isc sie przebadac a nie za wczasu sie denerwować bo nawet glupi stres albo jakies nerwy mogą byc przyczyna że zatrzymał bądź przesunął okres:):*

Ide dzis do lekarza ale juz chcalam wiedziec co moze byc mi nie boli mnie brzuch tak jakby nie niala bym niec okresu teraz ale dlaczego nie mam tego sluzu raczej tym sie bardziej martwie czy moge byc bezplodna?

Gość goska003
nie raczej nie o to chodzi ze mozesz byc bezplodna porostu Kobiety inaczej reaguja moja kolezanka miała to ale ja np plamienia tez nie miałam i nie mialam sluzu ale po okresie wroci Ci to na pewno

Jak ja sie nie moge doczekac okresu.Ciekawe co mi lekarz powie.Dzieki za odpowiedzi.Pocieszylas mnie.Lepiej sie juz czuje z ta mysla ze nic moze mni nie jest.Dzieki