Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniecierpliwiona czekaniem....

Zmiana pigulek, nie widac okresu... help

Polecane posty

witam kolezanki! mam taki problem, bralam yasmin dosc dlugo ale postanowilam zmienic z powrotem na regulon, skonczylam zatem yasmin, bylo 7 dni przerwy - okres i zaczelam brac regulon. teraz jestem od czwartku na 7 dniowej rpzerwie po regulonie i czekam na okres.... ale cos go nie widac :( zawsze dostawalam w niedziele wieczorem albo poniedzialek rano a teraz nic :( dodatkowo na ulotce od regulonu przeczytalam, ze jak sie zmienia z innych dwuskladnikowych na regulon to zeby nie robic 7dniowej przerwy, a z kolei w ulotce yasminu, zeby zrobic 7dni rpzerwy... zglupialam! tabletki bralam jak zwykle regularnie, nie chorowalam, nie bralam innych lekow ani dziwnych rzeczy, jestem na pigulkach w sumie od 4 lat a teraz zaczynam sie denerwowac brakiem okresu :/ prosze o opinie i slowa otuchy :( kocham dzieciaczki, ale na wlasne nie ejstem jeszcze gotowa :( Aga

up up czy nikt nie mial takiej sytuacji...??

zmieniłaś tabletki, więc zmienilaś też hormony dostarczane organizmowi. może to spowodować zmianę w terminie krwawienia. poczekaj spokojnie!!! masz 7 dni na jego dostanie. organizm to nie maszyna, czasem zdarzają się takie obsunięcia :)