Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzcie mi

test na HPV - ile kosztuje zrobienie u ginek.?czy w nfz jest za darmo?

Polecane posty

Gość powiedzcie mi
200???? o matko:O

tak ,zadzwon gdziekolwiek do labaratorium cytoligicznego ,tak jest ,ale najpierw zrob cytologie .jak bedzie ok to małe prawdopodobienstwo ze masz wirusa .Cytologia 60 zl panstwowo nic

Gość zgadza się
koszt ok 200zł

Gość powiedzcie mi
zdziercy.

Gość zgadza się
może HIV tak, ale piszemy o HPV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zależy od miasta i regionu- u Ciebie 60 u mnie 15 :P co do badania na HPV, kiedyś pytałam się z ciekawości i cena jest podobna ok 200 zł

nie masz racji nie ma bezpłatnego tego badania. Owszem nie robisz go u ginekologa ,ale to badanie płatne. Mało tego koszt całego pakietu tegoi typu badan -pod katem wirusa brodawczaka ludzkego-sa jest kilkanascie odmian to koszt ponad 1000 zł.

??? Moj kumpel robil sobie test na hiv-a,Tydzien czekal. Wygladal jak upior chodzil po scianach. Robil test w stacji krwiodastwa ale chyba nic nie placil.....

Gość powiedzcie mi
na HIV to ja wiem, ze mozna w krwiodawstwie za free zrobic.. ale chcialabym tez na HPV

kurka.... teraz doczytalam...... :D :D :D jejej kawy mi dajcie bo juz nic do mnie nie dociera. A tak serio takie drogie te badania???? :(

u nas w miescie cały pakiet teraz kosztuje promocyjnie ,ale full AZ 20% TANIEJ ,bagatela 1300... smiech na sali

Uffff ja na szczescie nie musze..... Wspolczuje tym ktorzy musza zrobic alebo czekaja na wyniki... przegwizdane. Kumpel moj to tragedia chodzaca byla. Wzial z pracy tydzien urlopu chlal na umor.....kretyn Nie bylo czlowieka u mnie siedzial calymi dniami plakal chlal znow plakal jojczyl non stop o tym. A jak pojechalam z nim wyniki odebrac to trzasl sie jak galareta.... Bylo ok ale ma nauczke na przyszlosc.I odmienilo mu sie przestal juz zmieniac panny jak rekawiczki.

Gość ktos dobrze zorientowany
TEST HPV robiłam dokładnie 3 tygodnie temu kupowałam go w aptece płaciłam 170 zł .... własnie czekam na wyniki !!! Ten test absolutnie nie jest refundowany , ja jestem kobietą po raku szyjki macicy nawet dla kobiet w grupie wysokiego ryzyka test jest pełnopłatny . Dziewczyny piszą bzdury , ten test robi się u lekarza ginegologa ,pobieranie wygląda identycznie jak cytologia , nic nie boli . pozdrawiam

a kto pisze bzdury??ginekolog bierze wymaz ale nie on robi badania .po drugie pierwsze słysze ze go mozna w aptece kupic... Suma sumarum dziewczyna pyta o cene i ile to kosztuje ,wiec jej odpowiadamy .Doczytaj a potem pisz ze ktos tu bzdury pisze

Gość asiunia298
W Warszawie test na HPV prywatnie 230zł.

Gość gość
jesli chodzi o skutecznosc testu na hpv to najlepsza ku temu jest nie cytologia a kaloskopia. koszt to 150 zł