Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorotka z Krainy Oz

Co powiedieć FACETOWI gdy mówi KOCHAM!

Polecane posty

Gość Dorotka z Krainy Oz

Mam chłopaka i on ostatnio dosyć czesto mowi mi, ze mnie kocha. Co mam mu odpowiedziec jesli ja go nie kocham? Nie musze nikomu wyjasniac jak ciezko sie zachowac w takiej sytuacji. Facet mowi mi kocham cie a ja nic i caluje go. Zastanawiam sie powaznie czy nie mowic mu, ze ja go tez, chociaz to nie prawda. Jestem z nim szcesliwa i jest mi dobrze i cos czuje do niego, ale co to jest to nie umiem okreslic... PORADZCIE COS!

Gość nigdy nie mów kocham
gdy tego nie czujesz w sercu

Gość jak mi sie do tej pory to
zdarzalo to odpowiadalam "niestety nie moge Ci powiedziec tego samego". A teraz jak chcialabym to uslyszec to usta milcza...

Gość Dorotka z Krainy Oz
to co mam mu mowic jak on mi to mowi?? zajebiscie sie ciesze, ale ja ciebie nie?

Gość jak mi sie do tej pory to
chcialam dokonczyc i mi sie wyslalo za szybko :P Rada moja - najlepiej nic nie mow ;) Tylko caluj, jak Ci dobrze :D

Gość Dorotka z Krainy Oz
no własnie widzicie, ale jest tak, ze jak ktos mowi Ci to najwazniejsze slowo i otwiera sie przed toba to oczekuje tego samego a tu nic ja milcze... tak mi z tym zle

sluchaj. nie powinno byc ci zle z tym bo nie odpowiadasz za uczucia. twoje serce ci powie czy go kochasz czy nie... i nie rob mu zludnych nadziei mowiac kocham...

Gość Dorotka z Krainy Oz
razem krótko. Ja 19 on 23

mowie ci jako facet: powiedz mu ze nie wiesz czy go kochasz i zobaczysz co on powie. moze sie spyta co powienien zrobic bys go pokochala...

Gość Dorotka z Krainy Oz
jak mi sie to do tej pory - wlasnie caluje, zawsze jak mi to mowi to caluje, ale czuje sie tak jakbym od jego slow uciekala do czynow bym tylko nie musiala odpowiadac, bo wiadmomo ze za kazdym razem jak to mowi to oczekuje jakiejs odpowiedzi...

Gość Dorotka z Krainy Oz
kiwatek - jesli sie spyta to co ja mu powiem... ja od jakiegos czasu mam chyba z tym problem, bo po rozstaniu z dawnym chlopakiem jak poznaje nowego to jest ta cala "mieta" ale nie ma u mnie zaawansowanych uczuc.

najwyzej wywal mu ze go nie kochasz... tylko po co sie z nim calujesz to nie wiem. wez zrob z soba porzadek dziewczyno

"Co powiedieć FACETOWI gdy mówi KOCHAM!" odpowiedz mu "ja ciebie też"- wiadomo, że słowa nic nie znaczą:P

Gość Dorotka z Krainy Oz
kwiatek - dokladnie! Juz mu pwoiedzialam, ze jest ciota to sie oburzyl i teraz mi czesem wypomina. Jednak mi pasuje taka moja ciotka... :D

Gość Dorotka z Krainy Oz
slowa nic nie znacza... kurcze nie wiem

Gość Dorotka z Krainy Oz
kwiatek - kwestia czy chce z nim byc czy nie juz jest przemyslana i wiem, ze chce. Mamy podobne charaktery i drzemy koty miedzy soba, ale nadal chcemy! Co do kochanka to dzieki, ale na razie nie potzrebuje, ale jak bede chciala to juz wiem do kogo sie zglosic :)

nie no, spoko, jak ci nie zalezy na nim nic a nic to mu powiedz. tylko zaczyna sie od mowienia kocham cie, potem moze zaczac snuc plany o waszej przyszlosci a ty zwymiotujesz jak bedziesz musiala tego sluchac albo walniesz mu tekstem: "Ale ja żartowałam! nie kocham cie! powiedzialam ci tak bo mi kwiatek z kafeterii doradzil!"