Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słusznie zakompleksiona

oceńcie mój tyłek -/

Polecane posty

mam kompleks siedziska. od listopada zapisuje się na aerobik i wtedy pokaże mój tylek po ciężkich ćwiczeniach i okaże się czy one w ogóle coś dały, ale póki co, wygląda tak :-O http://www.voila.pl/123/5vqjd/index.php?get=1&f=1

szczupła??? co jak co, ale na pewno nie mam szczupłego tyłka:-O Jestem pełna nadziei że trening aerobikowy pomoże

Gość boli mnie glowa
blech :o

normalna ale moja ładniejsza (Kazdy mi to mowi-ma ładny kształt) ale twoja nie jest zła widziałam gorsze

Gość boli mnie glowa
i te 'buly' na udach :o

w na początku stycznia skończę 34:-O

Gość Poczekajcie trochę z tym
co się tak spinasz... ogólnie normalny, nic wielkiego...

Gość boli mnie glowa
a co ma dupa do dzieci

no i tu jest problem, nie mam jeszcze dzieci a tyłek 3drzwiowy😭

myslicie że aerobik pomoze? o ile sie zdązyłam zorientowac to on raczej ogólnie poprawia kondycje i przy tym troche wzmacnia miesnie, ale mi najbardziej zalezy na tym, zeby bardzo ujędrnić i uforemnić siedzisko, no i uda oczywiście:-O

Gość boli mnie glowa
ta :o a najlepiej to se walnij takie foto jakie ma mialczydlo w stopie :o onanisci :o

Gość kończyny dolne
nie pośladki są problemem, ale UDA z udami musisz coś zrobic

Gość bikuku
Powiem Ci, że niesłusznie jesteś zakompleksiona. Tyłek masz ok, nikomu się nie podobają zupełnie płaskie, a do latynoskich super wielkich tyłków jest Ci bardzo daleko. Nie masz co konkurować do najseksowniejszego podobno tyłka Jenifer Lopez, która przy 160 paru cm wzrostu ma w jego obwodzie 108 cm. Powiem Ci szczerze, że ja mam bardzo podobny tyłek do Twojego i faceci za nim szaleją, a jak na imprezie pokażę trochę swoich umiejętności nabytych w trakcie nauki tańca brzucha, to wszyscy się ślinią. Problemy też mamy podobne jak widzę tzn nie rozmiar tyłka, ale to, że się najszybciej tworzą wałeczki na udach pod tyłkiem. I to jest problem. Skoncentruj się na ćwiczeniach na uda, jazda rowerem jest rewelacyjna. Ja tylko raz się tak zapuściłam, że miałam tam małe wałeczki, ale jak ma się takie skłonności to trzeba ciągle uważać.

Gość boli mnie glowa
zainwestuj w steper i chodz sobie podczas ogladania m jak milosc czy n jak na wspolnej :o

ja nie weszłam tu wystawiać dupy zeby się onanizowali zboczency tylko chcialam pokazac tylek w całej okazałosci, tak jak wyglada bez bielizny, zeby nic nie odwracało uwagi od jego prawdziwego kształtu:-O Wiadomo ze w ładnej bieliźnie i tyłek wydaje się seksowniejszy, bardziej wyprofilowany i przez to jakby kształtniejszy:-O

no własnie i uda nie dają mi spokoju, a szczególnie tzw. bryczesy:-O nie jedm dużo, nie mam nadwagi na udach wałki:-O Roweru nie mam, ale w steper jak mówicie, postaram się zainwestować.

*nie mam nadwagi, a na udach wałki [o to mi chodziło]

Gość boli mnie glowa
zainwestuj, naprawde pomaga a nastepnym razem wstaw taka fote i takie zapytanie na forum fitnes bo tutaj to tylko masturbatorzy :o lacznie ze mna :o😭

na fitnesie nikt nie odpowiada:-O niby siedzi mnóstwo ludzi ale żeby tak ktoś odpowiedział to nie. W oczekliwaniu na pomoc i odpowiedź, mogłabym spokojnie ze 2 razy przejść na kolanach tam i z powrotem Szczecin Częstochowa :-O

Szczecin Częstochowa

Gość boli mnie glowa
niezly pomysl :D wiesz jakby taki spacer zredukowal te 'waleczki '

Gość bikuku
Rower to rewelacja, steper pewnie też jest dobry ja nie próbowałam, super jest też pływanie żabką - polecam. Poszukaj sobie w necie informacji (ćwiczeń) dla kobiet z figurą typu gruszki. Może takiej nie masz, ale chodzi o to, że przy tym typie figury powstają właśnie tam wałeczki gdzie Ty masz przy ogólnie szczupłej sylwetce, więc pewnie znajdziesz jakieś na uda. Wałki powinny zniknąć, tyłek Ci się jakoś drastycznie nie zmniejszy, ale to akurat jest moim zdaniem plus. Masz wcięcie w talii, taki typ figury bardzo działa na mężczyzn, zdecydowana większość uznaje je przez instynkty za bardzo seksowne i kobiece. Żeby doradzić Ci coś na ujędrnienie tyłka (co dla mnie też jest ważne jako posiadaczki seksownego tyłeczka) podpowiem, że najlepiej jest poćwiczyć trochę w łóżku przed zaśnięciem i rano po obudzeniu. Kładziesz się wtedy na brzuch i robisz nożyce poziomo pilnując aby tyłek był napięty. Już po dwóch tygodniach tyłeczek robi się twardszy!

taaak, trening w formie spaceru, ot raptem kilkuset km, to świetny pomysł!:D w kolejnym topiku pytałabym, jak i czym leczyć żywe rany i głęboką dysplazję stawów biodrowych:D;) bikuku-zastosuję się do Twoich rad. Skoro masz podobny typ sylwetki, to zapewne wiesz, co jest dobre na poprawę figury i utrzymanie jej w niezłym stanie:)

Gość boli mnie glowa
dysplazja stawow biodrowych...starosc nie radosc :P