Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słusznie zakompleksiona

oceńcie mój tyłek -/

Polecane posty

ano;) idę ćwiczyć dupinę i bułkowate udunia ;)

ciekawski tomaszku, to miłe co piszesz acz nie ma pokrycia z rzeczywistością;) W całej wypowiedzi, tylko wiek był w miarę trafiony. Dupina obwisła i uda przyduże to mój gigantyczny problem, ale dopiero niedawno coś mnie w końcu ruszyło, żeby zapisac się na aerobik. Dzięki radom zainteresowanych tematem, zainwestuje również w steper. Kaffe sie jednak czasem do czegoś przydaje;)

coś mnie tu jednak zaniepokoiło, po czym poznaliście, że mam już 3 dychy na karku??? [szok szok szok] mi cięzko jest ocenić po czyichś kształtach ile w przybliżeniu mogą mieć wiosenek, a tu proszę -bingo!

no niestety mam syfki ale tym się akurat nie przejmuje bo zrobiły mi się po siedzeniu na kamieniu podczas piatkowego ogniska;) zmarzła dupina i powstały syfonki, które szybko znikną, natomiast nad kształtem będę musiała dłuuuuuuuuuuuuuuugo pracować:-O i to mnie trochę przeraża.

no nie przesadzaj...tyłek masz całkiem całkiem:)ja ćwiczę regularnie na vacum, na siłowni..masaże itp..i duuuużo mi brakuje do zadowolenia..a na syfki i takie tam inne paskudztwa peeling z kawy:)

Gość ZOCHA Z BAGIEN
ZAMIAST NA AEROBIK IDZ DO DERMATOLOGA BO MASZ KROSTY NA DUPIE FUJ NIE WSTYD CI TEGO POKAZYWAĆ???

Gość ocena co do wieku
trafiona pewnie ze względu na strukturę sylwetki.... dziewczęta i nastolatki mają mniej mięśni, są węższe w biodrach (choć nie zawsze) no i skóra jest innej struktury, wiadomo sylwetka zmienia się z wiekiem, ciągle się przekształca, raz mięśni przybywa raz ubywa, gdy się jest bardzo młodym mięsni jest mniej potem ich przybywa a potem znowu ubywa i skóra flaczeje jest jej nadmiar

Gość ocena co do wieku
generalnie nie masz powodu do narzekania, nie masz cellulitu, nie masz rozstępów, masz widoczną talię, nie masz obwisłej pupy same plusy, więc nei przejmuj się aż tak tymi bryczesami o wiele gorej by było jakbyś miała rozstępy, obwisły tyłek i brak talii w sumie facetom wystarczy że pupa jest jędrna i widac wcięcie w talii, na to najżywiej reagują a cała reszta to PRYSZCZ ;-)

Gość ZOCHA Z BAGIEN
DYSKRETNY ZROB COS Z TYM TYŁKIEM NIENAWIDZE KROST WYGLADA ODPYCHAJĄCO

"a cała reszta, to PRYSZCZ" -dobrze ujęte [akurat je mam:-O ]

Gość ZOCHA Z BAGIEN
RADZE ZAMIAST CWICZENIA TYŁKA PRZECWICZYC MOZG O ILE TAKOWY ISTNIEJE

wiecie, nigdy jakoś tak wnikliwie nie przyglądałam się sylwetkom w róznych stadiach wieku. No wiadomo, na pierwszy rzut oka widać róznicę w budowie między babką 40 a 75 lat, ale ja jakoś nie dostrzegam ich między starszymi nastolatkami, a takimi trochę powyżej 30-ki :-O ja niestety po tyłku, nie umiałabym powiedziec ile ktoś może miec lat -musze nad tym popracować;)

ZOCHA Z BAGIEN, o mój umysł się nie martw;) skup się na dupie:P hehe żart!

Gość boli mnie glowa
starszawe sa plaskie na ogol

z ta płaskością, to tez chyba jakoś uwarunkowane genetycznie, no ale faktycznie , na starość często-gęsto płaskość je dopada:D

tomasz, powiem Ci zupełnie szczerze, że ja akurat nie weszłam tu po to, żeby się dowartościować, bo w życiu nie pszyszło mi do głowy, że mogą paść opinie, że z moim tyłkiem jest własciwie całkiem ok:-O Psychicznie byłam nastawiona na krytykę, co dodatkowo miało mi dać mocnego kopa i zmobilizować do tego, żeby ostro wziąć się za siebie.

nie zamienia to jednak faktu, że steper kupię i jak pisałam , od listopada będę ciężko trenować na aerobiku. Wstydzę się swojego tyłka i ud na tyle, że uwierzcie mi, nie chodzę w dżinsach bez zakrywania pupy. Zawsze zakładam dłuższą tunikę, albo sweterek, który zasłania tę część ciała:-O

Gość bikuku
No czasami kop jest potrzebny do tego żeby się zmobilizować! Ja Ci mogę dostarczyć takiego kopa. Masz się wziąć za siebie i poćwiczyć intensywnie nad udami. To daje naprawdę rezultaty, wiem to po sobie. Mam podobny typ budowy i jednego roku się trochę zapuściłam z boczkami na udach zimą. Po wakacjach na rowerze znowu mogłam ubrać obcisłą spódnicę podkreślającą mój tyłeczek, wcięcie w talii i efekt był piorunujący...

Gość oddddd
wklej foto teraz w ajteczkach bardziej apetycznie bedzie wygladał :P

bikuku, wezmę się na pewno!:) mam prawie 34 lata, a wstydzę się swojego ciała. TAK BYC NIE MOŻE! Chcę cieszyć się fajną figurą i chodzić w ciuchach, które lubię, a nie takich, żeby zasłaniały to i owo, by nie czuć się niekomfortowo:-O

Gość hahahahahhhaaa....
jezli mas ponad 30 to zajebiscie wygladasz..

Gość hjgjjg
tyłek ok ale przy zaciśniętych pośladkach mało co widać. pokaż zdjęcie z rozlużnionymi.

sęk w tym, że wcale nie jestem spięta, tyłek nie jest ścisnięty, a całkowicie rozluźniony:-O przy zaciśniętych pośladkach, pupa byłaby co najmniej 10 razy gorsza:-O

Gość oooddd
sluchaj dupcia rewe...dasz jeszcze jakaś fote?

Gość denius rozrabikua
pokaz zdjęcie ze złączonymi nogami