Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w 39 tyg

czuje takie ostre kłucie TAM

Polecane posty

Gość jestem w 39 tyg

w miejscu intymnym co to ? prawie chce isc do gina ale nie wiem czy dojde

Gość to najprawdopodobniej
znak ze zaczyna sie rozwarcie i dziecko bardziej naciska juz glowką na dol. Nie martw sie ze dwa moze trzy dni i dzidzia bedzie w domu:) ja tak bynajmniej mialam za kazdym razem :):)

Gość jestem w 39 tyg
o jeny !!!! tzn 3 razy takie ukłucie było ze usiąść nie moglam mówisz ze to juz/?!!!

może tak być. ale niekoniecznie... u mnie takie mocne ukłucia pojawiały się w ostatnich 2 tyg., po prostu dziecko wstawia się w kanał rodny a szyjka zaczyna powoli skracać... więc niekoniecznie musi być tak, że za 2 dni zaczniesz rodzić :)

mi lekarz tak to tlumaczyl ze dziecko juz bardzo uciska na szyjke i na jajniki ze tak kluje bo sie wszystko rozciąga i robi sie rozwarcie stad taki dziwne uczucie. Mowil ze maks dwa dni i spotkamy sie w szpitalu i faktycznie mial racje:) niektore kobiety tego w ogole nie czują a inne az za bardzo :)

no nie koniecznie ale juz bardzo blisko :)

Gość jestem w 39 tyg
super a ja nawet spakowana jeszcze nie jestem

oj to pakuj się... ja się pakowałam tak do końca jak mi wody odeszły, ale nie polecam :)

hehe ja jak trafilam na porodowke to mi polozna powiedziala ze jeszcze ze dwa dni sobie poczekam po czym wyszla z sali a za 15 min ja wrecz do niej bieglam i krzyczalam ze to juz, ta w smiech i zaczyna mnie uspokajac po czym chce mnie zbadac i widzi a tam sie juz akcja zaczyna 15 nastepnych minut i bylo po wszystkim :):) a ta by mi jeszcze ze 48 godz kazala czekac :P

Gość jestem w 39 tyg
dziewczyny jak ja sie boję to sie nie da wypowiedziec

każda się bała, ale powiem ci, że moje wizje były gorsze niż sam poród... oczywiście bolało, bo musiało, ale aż tak źle nie było :)

a czego sie boisz? Nie mysl o tym bedzie ok. Naprawde tylko nie stresuj sie niepotrzebnie, nie mysl o bolu czy innych pierdolach. Mnie kolezanki nastarszyly ze moj szpital to w ogole tragiczny, ze tam sie rodzic nie da ze babki chamskie i wszystko mają w dupie, ze boli bardzo itd a w efekcie nic takiego miejsca nie mialo. Polozne zajebiste porod prawie bezbolesny, opiekowaly sie mna bardzo dobrze, rozmawialy i w ogole super bylo. Dobrze sie czulam tam a po porodzie tez ok, przyszly wszystko mi tlumaczyly jak myc dziecko jak karmic itd pytaly nawet czy chce odpoczac to wezmą malego do siebie a ja sie wyspie itd no super bylo naprawde:) a jedna to sie ze mna obiadkiem nawet dzielila:):)

Gość jestem w 39 tyg
boje sie bo KOSZMARNIE przechodzilam ciąże tak jak moja mama i moja mama miała ciezki poród więc..... i boje sie ze sobie z dzieckiem nie dam rady nigdy jako tako nie miałam stycznosci z niemowlakami

Gość nie moge tego zrozumiec
dasz rade :) nie patrz na to ze mama to czy tamto bo kazdy jest inny i nie ma porownania. Powodzenia

dasz radę, to wszystko przychodzi samo... zobaczysz, że kiedyś będziesz się śmiała z tego :)

Gość jestem w 39 tyg
dzieki spadam do gina ciekawe co mi powie czy w ogole dojde bo jestem sama a kłucie co prawda mniejsze ale są

napisz pozniej co i jak

Gość jestem w 39 tyg
sama nie wiem chyba jestem rozczarowana ...nic sie nie dzieje jeszcze 2 tyg mam do terminu-mała ma 3500 kg kurcze ,ciekawe ile jeszcze podciągnie z wagą? :)

dzieje sie dzieje :) moze nie tak szybko ale sie dzieje :):):):) juz powoli wszystko sie uklada a rozwarcie i skurcze mogą sie zacząc z dnia na dzien :)

Gość jestem w 39 tyg
teraz tez czuje takie kłucie ale juz nie takie mocne mam czaekać (tez coś ,jakby było inne wyjscie :)) na 24 mam termin

Gość ja tez mam synka
dasz rade :) bedzie dobrze, tak masz czekac teraz to juz moze ruszyc w kazdej chwili :classic_cool: