Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość expanerka

Czy ja jestem pusta, przegrałam życie?

Polecane posty

Gość expanerka

w tym roku skończyłam studia, od3 lat pracuję na stanowisku mało rozwojowym tzn. w biurze zarabiam 1200 brutto. Na tym stanowisku jest mało pracy więc cały dzień siedzę na kafeterii, n-k, lansik, pudelek, papilot. jak wracam do domu to oglądam wszystkie seriale: klan, plebania, fabryka gwiazd, na wspólnej, m jak miłość,barwy szczęścia

Gość jajko z niespodzianka
a co skonczyłas?

niby zycie beztroskie, bez stresow itd itp, ale znudzi ci sie w koncu. moze jakis sport ?? basen, scianka, silownia, hobby typu upawa kwiatkow, hodowla zwierzat??? no nie wiem :D:D:D:D zmien cos bo niedlugo sie zanudzisz ;)

Gość etam
no i jak się utrzymujesz za 1200 brutto?

Gość expanerka
ekonomię nie lubię sportów, zwierząt

Gość expanerka
mieszkam z rodzicami ale to już ostatnie chwile jestem na etapie szukania nowej pracy ale jakoś marnie mi to idzie

Gość ucz sie jakiegoś języka obcecg
zamiast czytac bzdury w necie w pracy nie żal Ci czasu ? poczytaj jakieś poradniki o technikach samodoskonalenia, jest tyle pozycji w księgarniach zrób coś by znaleźć lepszą pracę

Gość ssssssssaaaaaaaddddd
O kurwa-rozbawil mnie ten twoj opis sytuacji-jak ambitnie spedzaja czas absolwenci wyzszych uczelni :)

Gość expanerka
złośnica napisz

Gość ssssssssaaaaaaaddddd
a ja wygrałem życie----miales chyba prace niedawno?????????

nie expanderka, bo wiekszosc sie załamie, juz i tak sie czepiają że mam mylne pojecie o studenciakach dziennych a autor tego posta swietnie to ujął :D masakra to jakas :D ale samo zycie :D

Gość Diana.
a ja wygrałem życie, a czemu miałbyś nie zrobić dobrego wrażenia?..

Gość Misty.23
Nie jesteś pusta. Po prostu nie potrzebujesz za wiele do życia. Wiesz jak ja spędzam czas? Na myśleniu. Ciągle zastanawiam się nad sensem życia, im więcej w to wnikam tym bardziej jestem przekonana że go nie ma. Życie moje stało się szalone, mam hopla na punkcie przemijania, śmierci, wiedzy, religii, psychologii, filozofii... Medytuję, rzuciłam studia bo pomyslałam ze szkoda czasu na to, po co mi stres i bezsensowne trudy, uzeranie sie z ludzmi, dziwna kariera. Zainwestowalam wszystkie pieniadze jakie mialam, zeby je pomnozyc. Zamieszkalam sama. Zaczelam jezdzic po swiecie, robic zdjecia, poznawac ludzi mi podobnych. Odlatuje przy muzyce a nie przy orgazmie. Facet nie jest mi potrzebny, dzieci tez nie, nie widze sensu w malzenstwie. Nie jestem w ogole typowa. Czasami chcialabym byc. Przez to jaka jestem, nie moge byc szczesliwa, bo widze marnosc we wszystkim. Dobrze ze jeszcze mam pasje, ale prawdy ktore odkrywam dobijaja mnie wewnetrznie.

Gość refg
a do bolcowania kogos masz?

Gość Misty.23
Zle napisama z tymi malymi potrzebami. Dla mnie jestes normalna, ot jak moi rodzice, wielu znajomych ze szkolnej lawki i podworka, to nie jest zle. Dobrze gdybys znalazla jeszcze czas na jakies ciekawostki ale jesli nie, to i tak nie powinnas sie przejmowac. Szukasz lepszej pracy, na pewno ci sie uda, zycie nabierze nowego smaku/ Powodzenia

Pracuję w miejscu którego z całego serca nie lubię. Siedzę na kafeterii, filmwebie, bashu, onecie, joemonsterze, o2. Oglądam wszystkie seriale: Heroes, Lost, Prison Break, Dr House, Dexter, Family Guy, Rome... Expanerka - nie ty jedna przegrałaś życie.

Gość Diana.
Aha. A ja wygrałem życie, jakbyś chciał kiedyś porozmawiać zostawiam gg 7847192

Gość gdzie tam piekna
ja bym na twoim miejscu czytala ksiazki. internet i seriale oglupiają, pomysl o tym. poza tym jak bedziesz sie czula w dniu swojej smierci jak sobie przypomnisz na jakich pierdolach strawilas zycie????