Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ChcęByćMamą

Czy któraś z was tak miała???

Polecane posty

Gość ChcęByćMamą

Staramy się z mężem o dzidzię :-) Zawsze @ miałam regularnie , a teraz zamiast niej lekkie plamienie, ''mazy''!? W nocy, a teraz nic, nawet nie czuję się jak na @ ;-0 Czy któraś z was kobietki tak miała zamiast @ to plamienie, a później zobaczyła te dwie magiczne kreski na teście!!!! ;-) Z testem chcę poczekać parę dni... Bardzo proszę o szczere odp i z góry dziękuję [KWIATEK]

Gość koteczek1984
ja w dniu przewidywanwj miesiączki miałam plamienie, ból brzucha i piersi a tydzień później ujrzałam upragnione 2 kreseczki!!! Tobie życzę tego samego :)

Gość albo tak albo nie
co ja wrozka :o

Gość allluaaa
ja tez tak miałam- w terminie miesiaczki tylko plamienie i taki edelikatne. po tyg po tym plamieniu test - dwie kreski a te 2 kreski dzisiaj to cudowna 9 miesięczna córeczka, którą kocham nad życie i szaleję za nią!!!! :) dzieci sa cudowne! tylko rodzice czasem za bardzo narzekają, ale to tylko tak na marginesie :) życzę 2 kresek!

Gość fgh
Ja też tak miałam. Myślałam, że to okres ale na drugi dzień nic. Mam dwie córki.

Dzięki kobietki za odpowiedzi, więc szansa jest :-) Te plamienie było lekkie i jasne, a teraz nic... czuję się jakby @ wogóle miała nie przyjść, tylko kłuje mnie wbrzuszku raz z jednej raz z drugiej strony??? Może się nakręcam, ale nadzieja jest, a @ zawsze była jak w zegarku...

Gość zwfcnvhghk
Dziewczynom tak wyszło, a ty mozesz miec 1 kreske na tescie.Po co sie nakrecac.Zrób test z krwi.

Gość równie dobrze to moga byc
problemy ginekologiczne

Gość smerfik80
ja dokładnie miałam tak jak Ty to teraz opisujesz. Od 2 lat jestem mamą :)Najlepiej by było gdybyś jutro rano poszła na betę, ewentualnie za kilka dni zrobiła test- z pierwszego porannego moczu.Życzę dwóch kresek !!!!

Gość J a
Ci zycze oby to byly dwie kreski. Tez sie z mezem staramy ale narazie nic :( Ciagle jest nadzieja.. Znajomi po 3 latach staran maja teraz zdrowa sliczna coreczke! Zrob test jutro.. Powodzenia!! :)

Gość smerfik80
Jutro to test może jeszcze nie wykazać. poczekaj kilka dni!!

Poczekam z testem parę dni... będę cierpliwa :-) Niechcę się rozczarować, a za te pare dni to już będzie raczej wiarygodny!!!! Zobaczę jeszcze co będzie dalej ztym moim plamieniem, narazie na wkładce malutkie brązowe plameczki, to raczej nie krew tylko taka brązowa wydzielina uuppssss... (sorki za szczegóły) ;-)

Gość smerfik80
Kochana, Ty chyba jednak w ciąży jesteś!!! Ale przepraszam, nie chcę Ci robić nadzieji. Zrób test w śr lub w czw wynik już będzie wiarygodny. Napisz nam koniecznie jak wyszedł :)

Gość smerfik80
Po dwóch tyg od staranka miałam uczucie od samego rana, że dostanę @. Bolał mnie brzuch identycznie jak na @, plamiłam najpierw na czerwono a bliżej wieczora już na brązowo- sorry dziewczyny-, piersi miałam obrzmiałe napięte i bolące jak co miesiąc. Na drugi dzień już nie plamiłam wogóle ale brzuch i piersi nadal bolały..i tak przez kilka dni. 5 dni od terminu @ zrobiłam test i DWIE KRESECZKI :)

Gość smerfik80
:) Tobie życzę tego samego!!!