Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aejjjee

BOŻE JAKI TA DZIEWCZYNA MA TALENT ..

Polecane posty

Gość LEPIEJ NIŻ LENDA
I TE KLAUDIE

Gość LEPIEJ NIŻ LENDA
ALE JUZ PRZESADZONO ZE LENDA WYGRA ALBO KLAUDIA ..JA WOLE TĄ ..

Gość zmęczenie materiału1
wolę zajebistego ziółko :classic_cool:

Gość dllfgygy7y67y
no lenda świetnie

Gość widłak naczelny
nie wiem co w tej lendzie takiego super. żadnych ciar nie miałam, łez w oczach też nie, nie porwała mnie w ogóle, wypatrzyłam kilkunastu lepszych wokalistów od niej :o

Gość ta pierwsza fakt
spiewa ślicznie i musi wygrać :-p

Gość LENDA WYGRA TEN PROGRAM
NAWET W DZIEN DOBRY TVN BYLA

Gość sdafhnkbvdfgv
Jak mnie to wkurza ... Powinno zabronic sie wstepu do programu MAM taTALENT wszystkim ktorzy spiewaja i tancza ;/ Wiem to tez talenty, ale od tego sa inne programy, IDOLE, SZANSE NA SKUCES, FABRYKI GWIAZD, YOU CAN DANCE ;/

sdafhnkbvdfgv> w sumie masz troche racji ;) nie moze sie z tego zrobic drugi idol, ale w koncu, w stanach tez wygral ten chlopak z operowym glosem (chyba ze to w wlk. brytanii- nie pamietam) jednego tylko nie mogę zrozumiec, jak mogli odrzucic tego chlopca (karola albo kamila- jakos tak) zdobyl tyle pucharów, medali, zachowywal sie normalnie, a oni mu wmowili, ze jest zapatrzony w siebie :O chamsko to sie zachowal jeden z uczestników z zespolu caro dance z siedlec, ale ten chlopczyk nie wydawal mi sie zadnym zapatrzonym w siebie gburem :O:O:O no chyba ze nie pokazali calosci materialu, ale wątpie, bo przeciez telewizja kladzie nacisk na sensacje

Gość epson
też się zastanawiam, co im takiego w tym dzieciaku przeszkadza. to że chciał błysnąć to normalna sprawa, ale przede wszystkim COŚ pokazał. jury zgubiło ideę tego programu, bo nie o chwalenie się i postawę życiową w nim chodzi tylko o talent.

dokladnie tak !!! przyjeli pokraczną parę, co" spiewala" o jakiejs autostradzie :O (zenada), albo jakas panią balbinę, czy barbarę (taka grubsza, z czarnymi wlosami ), a dzieciakowi nie dali szansy? :O nie rozumiem tego :O i to podle z ich strony, jak mozna komus wmowic ze gwiazdorzy, zwlaszcza ze ewidentnie zbilo go to z tropu, nie wiedzial o czym oni mowią, kurde to przeciez dziecko- ma 12 lat, a oni patrzyli na niego z perspektywy starego showmena :O nie podoba mi sie to jak go potraktowali, to niesprawiedliwe, ze przeszly osoby, ktore nie mają juz nic konkretnie do pokazania :O

Gość LENDA WYGRA TEN PROGRAM
lenda wygra

Gość Lenda niby dobra
ale mialam wrazenie ze przynajmniej raz, moze dwa jakos dziwnie zalamal sie jej glos, starala sie to sprytnie zamaskowac, nie wiem skad ta euforia:p