Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania5678

ile jedzą wasze 4 mc maluszki ???

Polecane posty

Gość ania5678

czesc , moja corcia za tydzien czasu skończy 4 mc , jest na bebiku 1 . zawsze w dzien robie jej porcje 120 ml ale nie zawsze zje do konca czasami zjada tylko około 90 ml. z samego rana zjada 150 ml ( po nocy jest bardzo głodna ) i czasem zje na noc po kąpieli 150 ml ale bardzo rzadko , zwykle max 120 ml . nie wiem czy nie je za mało dlatego napiszcie mamusie ile wasze pociechy piją mleczka .( wiem ze na kartoniku od mleka jest napisana dawka wg wieku ) . ogolnie je 6 razy dziennie co 3 godz .

Gość ania5678
zadna mamusia nie wypowie sie w tym temacie ?

Gość klara25
mój mały wogóle mało jadł :( jak skonczyłam karmic piersią..miał 4 mce zadnego mleka nie chciał pic...bebika i inne takie nany nie nany szły w kosz...kaszki smakowe to samo ....mały miał 4,5 mca i jadl danonki jak skonczył 5 zjadł plasterek kiełbaski....potem jajeczko na masełku i paróweczki dla dieci to wszytsko ponizej 7 mca..wiem wiem..jak powiedziałam lekarce to sie za głowe złapała...a co ja miałam zrobic jak on jadł tylko jedna mała łyżeczkę zupki i to jeszcze z tej łyżeczki połowe miał na bużce:) a teraz ma 3 latka )odpukac) prócz katarku czy kaszlu zimowa pora nie choruje wogóle. Je wszystko :) jest duzy i zdrowy :) autorko....jesli wtedy mój maluszek zjadłby te 120 ml jak piszesz byłabym happy :)