Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomekkk//

co myslicie o 25 latku który się nigdy nie całował??

Polecane posty

Gość tomekkk//
nigdy nie miałem dziewczyny i smutno mi

moj kolega - tez tomek - ma ten sam problem, jak Ty a jest jeszcze starszy. Powod? do kazdej ktora mu sie spodoba, startuje z kwiatkami :-D Zachowuje sie jak desperat. Moze masz podswiadomie ten sam problem?

A ja nic nie myślę. Nie całował się i już, wielkie mi rzeczy. Może nie miał powodzenia, może nie miał okazji, ochoty, itp., itd. Nie generalizuje w takich sytuacjach bo każdy ma inną historię.

Gość seksperados
a bzykałes sie chociaz?:)

Gość patrycja87
co mysle o kims kto ma 25 lat i sie nie całował? to ze po prostu jeszcze nie trafil na zadna fajna dziewczyne, ze moze byl zbyt niesmialy w zyciu i ze..MUSI TO ZMIENIC. nie na siłe, ale po prostu wyjsc do ludzi, poznac kogos fajnego. a calowanie i takie inne sprawy przyjda z czasem:)

Gość syla...=89
to ja mam chlopaka co w wieku 28 lat zrobil to po raz 1 i wtedy po raz 1 mial dziewczyne, a robi to tak jakby robil to od lat i jest o wiele lepszy sex z takim chlopakiem co nie posowal innych lasek :D

Gość dorotka0
tacy niedoswiatczeni są ok, mi to nie przeszkadza

Gość amandao
ja wole bardziej faceta ktory jest prawiczkiem, niz jakiegos casanove ktory miał juz 100 kobiet, ble

Gość dorotka0
niedoswiadczeni są ok

tylko, że w takim wieku mogą być niedoświadczeni tylko z powodu wielkich wad. Myślisz, że normalny, interesujący, atrakcyjny fizycznie, towarzyski, bez problemów/urazów człowiek po 25 roku życia nigdy się nie całował? Nawet z jakąś szkolną sympatią w wieku 15 lat? Czy później inną.... wierzysz w aż takiego pecha, że od tej 15 do 25/XX nie spotkał nikogo w kim by się z wzajemnością zauroczył? niemożliwe :D zresztą tu chyba było o ni całował a nie prawiczek bo prawiczek to chyba będzie w domyśle... zakładając że najpierw pocałunki a kiedyś później seks :classic_cool:

tylko, że w takim wieku mogą być niedoświadczeni tylko z powodu wielkich wad Oczywiste jest, że musi być powód, który spowodował ten stan. Pytanie brzmi: czy wady, które ten stan spowodowały są rzeczywiście duże? Moim zdaniem , pomijając skrajne przypadki, niektóre wady są na tyle akceptowalne, że nawet 25latek, który nigdy sie nie całował ma wciaż szanse na w miarę normalny związek.

Gość sartert
a ja wygrałem życie--czemu masz taki nick skoro tak nie uwazasz?

To już jest indywidualna sprawa każdej kobiety ile potrafi wad zaakceptować. Niektóre rzeczywiście nawet nie spojrzą na faceta bez kasy i pracy, w dodatku brzydkiego. Inne z kolei nie zaakceptują kogoś niedoświadczonego, jeszcze inne wymagają inteligencji - kwestia szczęścia i trafienia na taką w której gusta trafisz. Oczywiście im więcej masz wad, tym mniejsza szansa, że sie taka znajdzie.

czyli tak naprawdę żadnych faktów a same założenia :O bo jedne zaakceptują to a inne tamto, tylko to ma się nijak do 25 lata który się nie całował. Myślisz, że tylko brzydki albo tylko mało inteligentny by tego nie zrobił przez tyle lat? Przecież w młodym wieku te 15-19 lat, kilka lat temu, brak pracy czy dużych pieniędzy by w niczym do pocałowania się z jakąś nie przeszkodził. Więc takie jak tu wymieniasz "wady" to wiesz... sama taka jedna albo dwie nie spowodowałyby że ktoś ma 25 lat i nigdy się nie całował :classic_cool:

Właśnie takie na pozór drobnostki decydują o naszym życiu. Są jak małe kamyczki powodujące lawinę zdarzeń. Wystarczy nawet niewielka wada żeby stracić całkiem pewność siebie i nawet nie próbować.

Możliwe, że próbowały ale on tego nie zauważał. Możliwe też, że akurat nie wzbudzał swoja osobą zainteresowania. Zresztą, dziewczyny raczej nie podrywają facetów i czekają na ruch z ich strony.

Nagle zacznie wzbudzać po 30 bo stare panny popadną w desperację? Nie jest to takie znów nieprawdopodobne.

a potem za 2 miesiące ślub za 8 rozwód :classic_cool: bez przesady... niektórych rzeczy to nawet zdesperowana kobieta nie przełknie, a 30 latek z którym jak dotąd żadna się nie chciała nawet pocałować to pewni jedna z nich

Gość niektorzy chłopacy jeszcze
sie nie całowali bo sa bardzo niesmiali. znam takich i wcale nie sa brzydcy

Gość Muuuuuuuuuuuczyć
Myślę sobie że jest może mocno zakompleksiony, może bardzo niesmiały.