Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczepanek

segreto bi-es -co sadzicie o tym zapachu,czy podobny do armaniego CODE

Polecane posty

moja dziewczyna ma urodziny,wiem ze podoba jej sie bardzo perfum armaniego CODE ale nie mam teraz kasy zeby jej kupic wiec pomyslalem nad podrobka,lubi ten zapach wiec bedzie zadowolona,ale ja nie znam sie i nie wiem czy warto kupic to,czy zapach w miare podobny,wiem tylko ze to odpowiednik

Gość juh
napewno jest podobny do oryginału,mozesz kupic :)

calkiem fajny zapaszek,akurat go mam :) podoba mi sie,podobny do code,i bardzo dlugo sie trzyma

Gość grrrrrrrrrr
mi sie podoba bardzo,czuc go dlugo i to jest taki uwodzicielski zapach,serio :)moja mama kupila soebie go a ja incadesence z avonu i wyprosilam zeby sie ze mna zamienila

Gość ana_katia
no to ide dzis na zakupy i zobacze, mam probke armaniego CODE i bardzo mi sie podoba, ale to cięzki zapach dla mnie wiec tylko okazjonalnie do stosowania wiec chetnie kupiłabym coś tańszego z tej nuty zapachowej.. dam znać jak sprawdzę...

tez go mam.na poczatku moze troszke byc duszacy zapach ale za chwilke jest juz ladny.mi sie podoba,mojej mamie nie dlatego jej zabrałam

skoro wiedziałeś, że Twoja dziewczyna ma urodziny trzeba było zaoszczędzić i kupić coś porządnego, bo mi byłoby głupio dać mojemu facetowi Bi- es :/ Perfumy Armani \"Code\" jak dla mnie są wyjątkowo nieudane, ale że o gustach się nie dyskutuje to mam nadzieję że Twojej dziewczynie się spodoba :)

Gość juh
nie kazdego stac na oryginaly,i to nie wstyd dac bi-es,glupie gadanie,ta firma ma naprawde fajne produkty

ale nangini pojechalas ze byloby ci wstyd:o nie lubie osob ktore uwazaja ze im drozsze tym lepsze,co ma marka do produktu,moze byc tani a swietny