Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żółtodziubka

pomózcie mi dobrać narty-bo się nie znam

Polecane posty

Gość żółtodziubka

Witam, zimą wybieram sie na narty. Nigdy wczesniej nie jezdzilam i nie wiem jakie narty przeznaczone sa dla poczatkujacych- tzn jaki rodzaj nart powinnam kupic (zamierzam kupic uzywane). I jaka ich dlugosc bedzie potrzebna? Mam 166 cm wzrostu waze 54 kg. Doradzcie mi cos 🌻

poczytaj na necie. jesli chodzi o dlugosc to maja ci siegac do nosa gdzies tak. jesli chodzi o wage to bedzie potrzebna jak ci pan w serwisie bedzie wiazania regulował. jestes pewna ze chcesz od razu kupic, zanim sie nauczysz jezdzic? a jesli ci sie nie spodoba. a poza tym to ja polecam zainwestowac kase w buty dobre, bo to polowa sukcesu

Gość żółtodziubka
chcialabym kupic uzywane narty albo ostatecznie wypozyczyc; pewnie w sklepie czy na gieldzie cos mi doradza ale chcialabym miec jakakolwiek orientacje i wiedziec czego szukam

Gość justi_uk
jezeli planujesz kupic pierwsze narty uzywane popros kogos znajomego "z doswiadczeniem" aby z toba pojechal na zakupy. ja kupowalam deske i gdyby nie taka wlasnie pomoc skonczylabym z czyms co cenowo bylo super a pod wzgledem jakosci smietnik. dodam, ze jezeli masz zle dobrany i zly sprzet trudniej bedzie ci sie nauczyc jezdzic, z dobrym sprzetem duzo latwiej plus radocha niesamowita :) powodzenia

Gość żółtodziubka
szukam w necie ale nic ciekawego nie znalazlam:(

Gość justi_uk
idz do sklepu, powiedz ze chcesz kupic ale nie wiesz co plus ladny usmiech, na 100% doradza jakie parametry (dlugosc itepe) zanotuj, zapamietaj i pozniej poszukaj na gieldzie lub internecie czegos podobnego :)

Gość lipinkdi23d
A może na narty w Alpy - www.kochamwakacje.com/austria-narty