Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość peggymm

Ciąża???a miesiączka

Polecane posty

Gość peggymm

Mam prosbę, już sama nie wiem co myśleć, czy pomimo negatywnego testu i dostania miesiączki mogę byc w ciąży, jeśli kochałam się z mężem dokładnie 14 dni przed okresem?Wiem, ze wszystkie znaki na ziemi wskazują na to że nie jestem, ale moze jednak...czy któraś z was tak miała, a pomimo tego ma upragnioną dzidzie?

Gość i ty chcesz być matką
zadając takie absurdalne pytania? Przecież znasz odpowiedź. A jeśli dopytujesz to znaczy, że to jeszcze nie twój czas i musisz dorosnąć :)

Gość peggymm
dzięki za dołująca odpowiedz, właśnie takej oczekiwałam

Gość peggymm
poza tym mam nadzieje ze nigdy nie dowiesz sie co to znaczy czekac z utesknieniem na dwie kreski na tescie ciazowym!

Gość i ty chcesz być matką
no tak, wyżywaj się na mnie. Przecież to nie moja wina, że tym razem nie wyszło. Wyjdzie następnym. No, chyba, że juz tak stara jesteś jak ja - no to nie ma szans :) (Za moich czasów nie było testów ciążowych i kresek nie widziałam)

Gość peggymm
nie wyzywam sie na tobie, poprostu tyle czytalam o tym, ze mozna miec okres i byc w ciazy ze poprostu powoli zaczelam doszukiwac sie dziury w calym i czekalam, ze moze ktos...wlasciwie nie wiem czego oczekwalam. Czasem tak bywa...