Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nineczka27

mam pecha do łysiejących facetów!

Polecane posty

Gość nineczka27

po raz kolejny umówiłam sie z facetem poznanym przez internet na randkę. no i pech chciał - znowu jakiś łysiejący mi sie trafił!! fatum jakieś, czy co?? po randce miałam całą bluzkę w jego włosach (i bez domysłów proszę, bo byliśmy tylko w kawiarni). to już kolejny łysiejący facet, na którego trafiam - porażka!!co z tymi owłosionymi? wyginęli jak mamuty??

Gość jolinka30
a mi się też łysiejacy faceci nie podobają.dlatego swojemu kupiłam zapobiegawczo tabletki przeciwko wypadaniu włosów - Inneov homme i teraz go terroryzuję, żeby zaczął je łykać:) na szczęście mnie mój kochany misio słucha :)

Gość gosietta
zadne tabletki nie pomagaja co ma wypaść to i tak wypadnie.geny i jeszcze raz geny

Gość dfgdfg
Mój przyjaciel zaczął łysieć w wieku 18 lat. Teraz ma 28 i prawie żadnych włosów na głowie. A mój chłopak ma 30 lat i bardzo, bardzo gęste włosy. Ten pierwszy ciągle stosuje coś przeciw wypadaniu włosów - bez rezultatów, a ten drugi nie stosował nigdy nic.

Gość heheheeb
dlatego randki z neta sa choojowe!!!

Gość ha ha ha ................
Jak po randce miałaś całą bluzke w jego włosach to widocznie zaczął łysieć jak usłysza ł taka ograniczoną umysłowo dziewuchę jak ty NIE MASZ SZANS ANI U NIEGO, ANI U ŻADNEGO INNEGO FACETA :-D

Gość aleksandra09
o mamo jakie teksty piszecie. dziewczyna zwyczajnie nie lubi łysiejących facetów. i ma prawo - ja tez za łysymi nie przepadam. a ona do tego ma pecha - bo na takich trafia. moja rada- skończ z netowymi randkami ;) jak kogoś "wypatrzysz" w realu to mała szansa, że będzie łysiejący ;) a jak już będziecie razem i zacznie łysieć to już Ci koleżanka podpowiedziała - inneov codziennie i przestaną wypadać ;) tylko pamiętaj, że jak już wypadną zupełnie, to nie odrosną ;)

Gość nujklear
a ja lysieje bo mialem chora skore .

Gość derka
a moj ukochany ma najsłodsza łysinke na świecie. ma biedak z tego niesamowiet kompleksy. Nie wiem zupelnie dlaczego. Jest najcudowniejszym i najfantastyczniejszym mezczyzna, a do tego najprzystojnieszym. Calusy dla mojego łysawego kochania:*

Jak poznalam mojego to mial juz takie lekkie zakole na glowie. Ale mi to zupelnie nie przeszkadza a wrecz przeciwnie pokochalam te jego \"lysinke\". No i oprocz tego ma tysiac innych cech ktore sprawiaja, ze wole wlasnie jego niz jakiegos innego z gesta czupryna.

klaudka 27 (klaudia027@o2.pl) a mój to ma tak gęste włosy, że normlanie mógłby obdzielić ze trzech to klaudka pilnuj go....PILNUJ!!! ;) bo oprócz twojego faceta i oczywiscie mnie...reszta to juz zakolarze:P:P

Gość ratatujka
mój men łysieje od jakiegoś czasu i strasznie nad tym boleje, marudzi i w ogóle. ciągle mi powtarza że nie chce wyłysieć i kombinuje z różnymi środkami które mogą to zahamować. nawet szukałam w necie jakichś różnych preparatów. czytałam o tym inneov (homme chyba on się nazywa) co Aleksandra wspomniała i chyba mu kupię - bo fajnie to wygląda. jak tylko uda się zastopować to łysienie to on i tak będzie zachwycony :P

Gość nimm34
mój kuzyn łykał ten inneov przez pół roku - kumpel mu z Francji przysyłał no i efekty naprawdę imponujące - włosy mu przestały wypadać i nieźle się zagęściły.a już się martwił, ze łysy zostanie...