Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mala_miii

nawet nospa nie pomogla

Polecane posty

hej dziewczyny wiecie co mi moze byc okropnie boli mnie dol brzucha jest uczucie takiego ciagniecia jak siadam lub wstaje to boli jeszcze bardziej wzielam nospe i nic ja chyba wykituje boli ja nie wiem i jeszcze dol plecow mysle ze nie sa to jajniki bo juz mialam z tym problemy i bol byl zupelnie inny prosze jak cos to odpiszcie dzieki

Gość a skad my mamy wiedziec
tu nie ma lekarzy a nawet gdyy byli to nikt nie jest w stanie zbadac cie przez net..... to moze byc pecherz, to moga byc korzonki, czy chore nerki.... jutro z rana idz do lekarza

wygląda na pęcherz:/ współczuję, jeśli tak. proponuję stary sposób- wygrzać, czy w wannie z ciepłą wodą (to i na jajniki, i na pęcherz i na całą resztę nie zaszkodzi), czy termoforem pod kołdrą.

nie to nie pecherz to wiem na pewno juz chorowalam na pecherz i wiem co to za bol to jest cos innego dlatego pisze ale w razie co mam furagin ale pecherz odpada

hmmm.... wez wszystko po kolei;) ja chorowałam poważnie na pęcherz i nerki- łącznie z krwiomoczami i innymi bajerami i wiem, że to jest ból nieziemski i różny zarazem- czasami pachwiny, czasami plecy, wszystko atakuje, więc myślałam, ze to nie to. spróbój rozgrzać brzusio.

dzieki dziewczyny za rady karetki wzywac nie musze bo goraca kapiel pomogla zobaczymy jutro co bedzie pozdrwaim pa