mala_miii 0 Napisano Październik 13, 2008 hej dziewczyny wiecie co mi moze byc okropnie boli mnie dol brzucha jest uczucie takiego ciagniecia jak siadam lub wstaje to boli jeszcze bardziej wzielam nospe i nic ja chyba wykituje boli ja nie wiem i jeszcze dol plecow mysle ze nie sa to jajniki bo juz mialam z tym problemy i bol byl zupelnie inny prosze jak cos to odpiszcie dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a skad my mamy wiedziec Napisano Październik 13, 2008 tu nie ma lekarzy a nawet gdyy byli to nikt nie jest w stanie zbadac cie przez net..... to moze byc pecherz, to moga byc korzonki, czy chore nerki.... jutro z rana idz do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala_miii 0 Napisano Październik 13, 2008 to wiem jutro pujde ale pierwszy raz mam cos takiego wiec pisze moze wiecie co to jest dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wina i kara 0 Napisano Październik 13, 2008 jak nie przestanie przez 1-2godz to mysle ze do rana nie ma co czekac,tylko karetke wezwac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala_miii 0 Napisano Październik 13, 2008 kurcze nie strasz mnie bo boli strasznie mam nadzieje ze mi przejdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tremendo 0 Napisano Październik 13, 2008 wygląda na pęcherz:/ współczuję, jeśli tak. proponuję stary sposób- wygrzać, czy w wannie z ciepłą wodą (to i na jajniki, i na pęcherz i na całą resztę nie zaszkodzi), czy termoforem pod kołdrą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala_miii 0 Napisano Październik 13, 2008 nie to nie pecherz to wiem na pewno juz chorowalam na pecherz i wiem co to za bol to jest cos innego dlatego pisze ale w razie co mam furagin ale pecherz odpada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tremendo 0 Napisano Październik 13, 2008 hmmm.... wez wszystko po kolei;) ja chorowałam poważnie na pęcherz i nerki- łącznie z krwiomoczami i innymi bajerami i wiem, że to jest ból nieziemski i różny zarazem- czasami pachwiny, czasami plecy, wszystko atakuje, więc myślałam, ze to nie to. spróbój rozgrzać brzusio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tremendo 0 Napisano Październik 13, 2008 * że to to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala_miii 0 Napisano Październik 13, 2008 dobra dzieki dziewczyny to ja lece do wanny moze mi przejdzie paaaaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wina i kara 0 Napisano Październik 13, 2008 ja nie strasze ale jak nie przejdzie,to ja nie chcialabym sie meczyc do rana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tremendo 0 Napisano Październik 14, 2008 na karetke każda pora jest dobra;) a jak można uniknąć szpitala to należy to zrobic;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala_miii 0 Napisano Październik 14, 2008 dzieki dziewczyny za rady karetki wzywac nie musze bo goraca kapiel pomogla zobaczymy jutro co bedzie pozdrwaim pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach