Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuśśśka

nie ma zębów?10 miesięcy ma już.

Polecane posty

Gość mamuśśśka

córka ma 10 mies i ani jednego zęba. nic. nie widziałam jeszcze dziecka bez zębów ale to normalne tak 10 mies i bez namiastki zęba.

Gość mkk
mojej wyszedł 1 ząb jak miała 11 miesięcy...

Gość mamuśśśka
to przynajmniej Ty mnie pocieszyłaś :)

Gość miaaa...23
Mojej córci zaczęły wychodzić ząbki też jak skończyła 11 miesięcy, ale wychodziły jeden za drugim. W ciągu miesiąca mała miała już w buźce 10 zębów :) ... Dlatego nie martw się :) Ząbki na pewno kiedyś się pojawią :)

Moje obie zołzy miały po 11 miesięcy skończone jak zaczęły wychodzić im zęby :) Też byłam taka niecierpliwa :D

Gość mojej zaczely
wychodzic jak miala 13 miesiecy, od razu 4 i tyle ma narazie, a ma 16 miesiecy

moj syn skonczyl wczoraj 11 miesiecy a dzis przebil sie pierwszy zabek, narazie widac tylko jeden zobaczymy co dalej :)))

mojemu synowi pierwszy zab wyszedl jak mial 13 m-cy... na pierwsze urodziny jeszcze byl szczerbaty... ja tez sie martwilam no ale lekarka mnie zapewnila ze wkoncu wyjda... i to tez nie wychodzily jakos pozniej wszystkie szybko na raz tylko powoli i pojedynczo ewentualnie po dwa...

Spokojnie :D Mój pierwszego zębola dostał jak miał przeszło 11 miesięcy.Jak nie było tak nie było,a jak zaczęły sobie wychodzić to jednocześnie bo 2-3

Gość To calkiem normalne
jest, nie masz sie czym przejmowac, ponoc im pozniej wychodza tym zdrowsze sa w przyszlosci, wiec tylko sie cieszyc. Mojemu synkowi tez wyszedl pierwszy po roku i piekne i zdrowiutkie ma te perelki a corka ma tez juz 10 mies i ani widu ani slychu, i dobrze :D

Gość gość
Mojej pierwszej córci ząbek pierwszy wyszedł jak skończyła 9 miesięcy, obecnie ma 6 lat i jeszcze żaden jej nie wypadł, a jej rówieśnicy już chodzą ze stałymi jedynkami i dwójkami. Moja druga córcia ma 10 miesięcy i jeszcze nic nie widać.

Gość gość
Mój ma rok i dopiero jednego zęba, który wyszedł w 12 mcu. Nie panikuj, bo tak jak ktoś napisał- im wcześniej, tym lepiej.

Gość gość
tfu..pozniej tym lepiej

Gość gość
Moja za 3dni również kończy 10msc i też nie ma ani jednego ząbka.Bez stresu kobieto,wszystko w swoim czasie ;)

Gość gość
mój synek jak skończył roczek to nie miał jeszcze nic w buzi, a potem nagle zaczęło mu iść 5 ząbków na raz: wszystkie jedynki i jedna dwójka. Jak miał 13 miesięcy to widać już było 5 ząbków :)

Gość gość
mój syn miał pierwszego zęba w wieku 5 mies, na roczek miał ich już 13 ale to jest dla każdego dziecka inaczej