Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca_Pytająca

Jaki byscie kolor wybrali mebli?

Polecane posty

Gość trtr
brzydactwo takie z tego kompletu że kolor nie pomoże

Gość nosszzz kuwa kuwa
Za trudne pytanie dla Ciebie bylo prawda??? :P A jak ktos pyta ktora godzina to odpowiadasz," VIVA RADYO MA RYJA " ???

Ten pierwszy kremowy, sama ma takie zestawienie koloru w pokoju. A na marginesie dodam że okropne te meble i za tą kasę można kupic coś duuuużo fajniejszego.

Gość Pytająca_Pytająca
Do Salsera : a co z orange???

przeciez kolor to kwestia osobistych upodobań pytasz nas, jakie nam się kolory podobają? mi żółty ale co to ma do tego, jaki masz spbioe kolor mebli wyrać?

Gość Pytająca_Pytająca
No bo takie ostre są ladne ale czy się nie znudzą ?

Orange tez ładny. miałam kiedyś właśnie połączenie zielonego i żółtego w pokoju - taką tapetę i zasłony do kompletu. Bałam się ze będzie to krzykliwie wyglądało, zwłaszcza, ze pokój był duzy (stare budownictwo) ale było super i bardzo dobrze czułam się w tym wnętrzu. Niestety przy przeprowadzce nie mogłam zabrać scian ze sobą :(

Gość Pytająca_Pytająca
Salsera 🖐️

mi się żółty nigdy nie znudzi raczej 30 lat go lubię, to i następne 30 pewnie będzie tak samo

Gość mi sie caly komplet nie podoba
ale jak juz to ten co na zdjeciu ;)

Gość Pytająca_Pytająca
Do Ewa 33 Znaczenie i symbolika koloru żółtego, a charakter człowieka Osoba identyfikująca się z kolorem żółtym jest towarzyska, rozmowna, a także zwrócona ku ludziom. Kolor żółty to kolor porozumiewania się, a twoim największym uczuciem cieszy się twój język. Czasami nawet mówisz za dużo, ale i tak cały świat słucha z zainteresowaniem tego, co masz do zakomunikowania. Szczęśliwy i pogodny, zawsze będziesz dobrym sprzedawcą. A jeżeli jeszcze nauczysz się słuchać, możesz zostać uznany za świetnego doradcę i wszyscy będą się ubiegać o twoje wskazówki. Ten kolor czcili Egipcjanie i Majowie jako kolor słońca (z uwagi na jego moc podtrzymywania życia). Jesteś osobą bystrą, otwartą i ciepłą dla innych ludzi. Stanowisz ośrodek spotkań towarzyskich, ostoję przyjaźni i reprezentatywny zbiór opinii swego otoczenia. Dla postronnych możesz być niczym jaśniejące światło, ale nie staraj się zahamować upływu energii - możesz ją zmarnować, zwłaszcza gdy sprawy wymykają ci się spod kontroli.

Gość Meble brzydkie i naprawdę
można poszukać czegoś lepszego. Jesli już to jedynie takie off-white jak na zdjęciu. Byle nie żółty z zielonym, bo się zrobi jajecznica ze szczypiorkiem w pokoju :O Możesz wiele zdziałać dodatkami, a przy wyrazistyh meblach szybko Ci się może znudzić

dzieki, pytająca, miło poczytać taką ładną charakterystykę z tym słuchaniem to nie wiem, jak mam, ale ludzie mi sie wygadują nawet w kolejce do sklepowej kasy (że już nie wspomnę o necie :) )

Gość Pytająca_Pytająca
Ewa- mnie kolezanki tez

Gość mój kolor
Osoba identyfikująca siebie samego z błękitem morskim jest wierna, sentymentalna, wynalazcza i idealistyczna. Kolor oceanu i chłodnych strumieni - oto co wybrałeś. Płyniesz przez życie z własnymi zasobami energii we własnym tempie. Inni patrzą na ciebie jak na niepoprawnego optymistę, pełnego nadziei, wiary i ufności. Masz ich nawet za dużo i zawsze wierzysz w siebie i ludzi. Możesz wybrać sobie zawód polegający na wspieraniu innych duchowo lub myślowo, ale zawsze spoza kulis. Ogólna akceptacja w dzisiejszej palecie barw pozwala temu kolorowi na uwiarygodnienie innych. Nie jest to zieleń, barwa uzdrowicieli, ani błękit, barwa intelektualistów, ale ich mieszanka i dlatego właśnie jedni szukają u ciebie wskazówek duchowych, inni zaś praktycznej przenikliwości; ktokolwiek by cię jednak nie szukał, zawsze znajdzie w tobie wewnętrzny spokój. Twoje zaś imię brzmi: ufność.

Gość mój kolor
dla wszystkich ta charakterystyka jest ładna :) ale to miłe i pozytywne :), dzięki za linka ale faktycznie jestme taka ciotka dobra rada... :P

Gość ble ble bleeeeeeeeeeeeeee

ciekawe... mój drugi kolor po żółtym, to niebieski całe mieszkanie mam na żółto-niebiesko plus szare meble dla uspokojenia :) miły akcent tego dnia

Jesli już jesteś zdecydowana na te konkretne meble- to wybrałabym kremowe. a jeśli da się coś jeszcze zmienić, to poszukaj czegoś innego - te są potwornie drogie!!!!!!!!!! za takie pieniądze kupisz coś naprawdę fajnego, duuuzo fajniejszego , a i gwarantuję, że sporo Ci zostanie na inne wydatki.