Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżazgaaa

byłe dziewice .!!!

Polecane posty

Gość Dżazgaaa

dzisiajj czeka mnie ten pierwszy razz..;)) chcialabymm zebysciee opowiedziałyy jak to z wami wtedy byloo... cyz bolaloo czy odczuwalyscie rpzyjemnoscc za peirwszy razem...czyy polala sie krew...opowiedzcie jak too bylo w waszym przypadku..zebymm miala sie czego spodziewac..;D a moze jakies wskazówki??

Gość sama tego chciałas ale
będziesz żałować... :p W moim przypadku było strasznie. Wiedziałam czego się spodziewać bo próbowaliśmy przebicia paluszkiem wcześniej. Zanim przebilismy błone do końca próbowaliśmy trzy razy w ciągu trzech dni, stosunku jako takiego nie było, wkładał kilkakrotnie ale bolało i była krew, nie dałam rady dłużej. Krwi było na prawde sporo. Tydzień póxniej znów nieudany stosunek bo znów krew, dopiero na drugi dzień się udało, ale on miał orgazm ja nie. Wiesz mój przypadek jest bardzo rzadki, ale dzięki temu że zrobiłam to z odpowiednią osobą to było w porządku i nie było to dla mnie bardzo przykre doświadczenie. generalnie polecam podłożyć jakis ręcznik i mieć pod reką papierowe chusteczki. Polecam pozycje na brzegłu łóżka, on klęczy a Ty lezysz, wtedy może to zrobic raz a dobrze o ile nie będziesz miec tak grubej jak ja. No i kwestia czy twój to prawiczek, mój był wiec problem był wiekszy:p

Gość Agaciorka691
Niekoniecznie.. zalezy od organizmu. mnie nie bolalo, lekkie zakucie, zero krwi prakltycznie... i było bardzo przyjemnie ;) Tylko,z e u mnie było to spontaniczne, a nie tak jak u ciebie zaplanowane :)))

Gość sok jablkowy
u mnie tez bylo spontanicznie, ale domyslalam sie ze to sie stanie wtedy:) bolalo okropnie z tego co pamietam, ale tylko przez kilka chwil i nie zaluje ze wtedy to zrobilam, bo rowniez bylam pewna ze to odpowiednia osoba. aha, on tez byl prawiczkiem. krwi nie bylo zaadnej:)

Gość sama tego chciałas ale
to prawda, moja mame tez strasznie bolało, a moja siostra przeszła przez to bezpolesnie. Moja koleżanka też, nawet facet się z niej śmiał że dziewica nie była ;) Ale w żartach bo dobrze wiedział że był to jej pierwszy raz. Napisałam że będziesz żałować ze spytałaś, bo czekac Cię może wszystko. ja sie nie spodziewałam że bedzie az tak xle...

Gość wez poczekaj
do slubu, potem sie bedziesz czula jak szmata

Najpierw próbowaliśmy palcami. Bolało kiedy nie byłam dostatecznie nawilżona. Krwi było sporo. Pierwszy raz z penisem nie był bolesny, bo błonę jak już wspomniałam straciłam wcześniej. Najlepsza pozycja: poduszka pod tyłkiem, nogi w górze oparte na ramionach. Orgazmu nie miałam ale było przyjemnie.

Gość madeline89
W moim przypadku było 0 krwi,wiec mialam sczescie:-) Najgorzej bylo na poczatku,bo mialam wrazenie,ze cos wielkiego chce wejsc w cos malutkiego,głupie uczucie:| Najgorzej chyba jest jak głowka musi przejsc,potem juz idzie gładko..Zas sama przyjemnosc:)