Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asisko1313

AJRON MEN!

Polecane posty

nie Ciebie głąbie szukam tylko wyrafinowanego i kulturalnie oznajmiającego "poka tzytza" Ajron-mena Ajron- san to chyba jakaś tania plastikowa podróba Made i China :O

Japońska powiadasz... a czy ta nowsza wersja posiada system dyskutowania podobny do starej wersji? Bo jak tak czytam sobie co piszesz to wolę starego dobrego Ajrona no w końcu to jemu pokazałam kiedyś dawnymi czasy tzytza :P nowemu nawet pępka bym nie pokazała

mówię- już kiedyś pokazałam to albo wcisnąć F5 albo do Ajrona, tylko że tego ze starszą wersją i starszym choojem (albo młodszym- retrospekcja)

Cześć Pomarańczowy ;-D Szybko piszę, bo poewnie zaraz znikniesz :-D

To było do Ajrona :-D Moze czas na zmiany Pomarańczowy :-D Czas się ustatkować, przylizać włosy :-D

pomarańczowy Twa elokwencja mnie powaliła (bez zabezpieczenia) Ajron- weź apap, możesz go przyjmować nawet z innymi lekami, a dla Antoniego to nie problem!!

brumka ile masz lat? pytam z ciekawości bośmy chyba równolatki są, tak mie sie zdaje z innego topicu:D a pokazałaś kiedyś tu tzytza?

No co Ty :-D Przemsł fryzjerskich dodatków sie dwoi i troi a Ty słoniną :-D Zel, wosk, guma, pianka i nie wiem co jeszcze :-D

Gość Witaj Anka
W tamtym Ci lepiej :)

Pomarańczowy Skurwysyn Ajron, jak nie masz Fiata 125p jak pan Stefan, to Ci apap nie pomoże. V34 ma rację...silny orgazm, nawet autopsyczny może Ci pomóc sie ma doświadczemnie :classic_cool:🖐️ i globusa :O

V - ja mam piersi :-D Cudowne, oszłamiające, piekne piersi a nie jakieś tam tzytze :-D

to poka :P bo jam jak niewierny Tomasz nie zobacze nie namacam nie uwierze :classic_cool:

niech mnie ktoś przytuli... :( wino u nas zwie się "beczułka" i się nie rozbija gdyż w plastyku jest produkowane powtarzam- niech mnie ktoś przytuli...

dzięki sqrwysyn, tego mi było trzeba, choć przyznam że myślałam że masz szersze ramiona, jam mała dziewuszka a Twe ramiona ledwież mnie pomieścic mogły, nie mówiąc o popieszczeniu...

Ajron nie mam mejkapu bo rano jeszcze jest i nie zdążyłam się pomalować, i nie taki diabeł straszny jak go malują, nawet dobrze mi bez maski więc dziś chyba zostanę przy wersji naturals

nie lubię długich, wolę szerokie, takie w których bym się schowała i by mnie widać nie było, duża nie jestem to taki rozmiar ponadeuropejski wystarczy... Ajron przemyślałeś przytulenie niedoszłej samobójczyni bez mejkapu?