Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asisko1313

AJRON MEN!

Polecane posty

nie nie nie! jam nie matka Polka co by mnie dziecięta ssały choćby i namiętnie, ale lubię ssanie innych części mego ciała, szyi powiedzmy, czy ust... jednak ciężko będzie być przytulonym do piersi i ssać usta... :O

a jak znajdzie się jakis pan co potrafi wessac kule bilardową przez rurę odkurzacza to zapraszam :classic_cool:

może się Ajron nie obrazi... Twe cudowne ręce uleczą jego nerwobóle na które nawet goździkowa nie pomoże :(

no i juz jest ok, jeden ogrzewa Ajron swą bolącą głową, druga ogrzewa pomarańczowy i jest gitara. tylko trochę mi niewygodnie :O wstańcie na chwilę bo mi się kość ogonowa wbija w krzesło. a potem będziemy wszyscy spoczywać w pokoju ( w małym bo w dużym ktoś TV ogląda)

heh nie mogę zostawić Ajrona w tejże jakże wqrwiającej dolegliwości. jak się chłopak wyśpi na piersi to pomyślimy W sumie to fakt że jestem niedogrzana, i przydał by się taki kaloryfer 6-żeberkowy... ale pytałeś mojego? bo jak go znam to zachwycony nie będzie:O

no to tak jak on:O nie przytuli, nie pogłaska, ale jak się do innego chce utulić to gryzie :( no i zimno mi ale fakt że chłopak daleko mieszka to i nie ma jak przytulić, to TP jeszcze nie włączyło usługi "przytulanie n zawołanie" i tylko gadać możemy...