Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nena___

Poznalam fajnego chlopaka ale... hmmm

Polecane posty

Gość Nena___

No wlasnie... mam 21 lat i nie jestem zbyt doswiadczona jesli chodzi o mezczyzn, miala tylko 2 chlopakow w zyciu, ktorzy okazali sie niezbyt dobrymi ludzmi. Ale nieco ponad 3 miesiace temu poznalam w klubie jednego chlopaka (25) z ktorym cos zaiskrzylo. Ale nauczona poprzednimi zwiazkami, podchodzilam z doza rezerwy do kazdego milego slowa wypowiadanego w moim kierunku i doszukiwalam sie jakis wad w Marcinie, jednak jakos nie udwalo mi sie ich znalezc. Chodzilsmy razem do kina, teatru, nawet zakupy, na dyskoteke itd, wydawal sie byc idealny... Nie padly jeszcze slowa "kocham cie", ale czulam ze cos z tego moze byc. Jednym slowem, rozumielismy sie doskonale, mielismy duzo wspolnych zainteresowan, byl grzeczyn, przystojny, bez dziewczyny (sprawdzone:) i mial hopla na moim punkcie - smsy na dzien dobry i dobranoc kazdego dnia... No dobra, ale teraz niespodzianka... W sobote bylismy ze znajomymi w klubie, dosc dlugo, dopiero okolo trzeciej zebralismy sie do domu, i Marcin zaproponowal mi zebym spala u niego... Ja durna zawahalam sie (z radosci, z podniecenia - nie pamietam) co on odebral jako strach chyba i powiedzial z usmiechem, ze nie chodzi mu o seks, tylko chce sie przy mnie jutro obudzic... Zgodzilam sie oczywiscie. Gdy wiec wrocilismy do mieszkania (on wynajmuje M2) , chwile jeszcze rozmawialismy i poszlismy do lozka, ale trzeba bylo sie umyc i w sypialni sie rozbiera i patrze, ze on nie ma w ogole wlosow na ciele (poza rekoma i glowa;) a do tego nosi stringi (Jezuuu)... od tej chwili w glowie miala tylko jedno... o co chodzi??? Przytulilismy sie w lozku, czulam sie M. jest podniecony, ale ja powiedzialam, ze jestem bardzo spiaca, na co dal mi buzi i powiedzial dobranoc... Ale ja ciagle myslalam jeszcze o jego gladkim ciele (chyba bardziej gladkim niz moje) i tych stringach... Nie chodzi o to, ze zle wyglada, bo tak nie jest, jest szczuply i zgrabny, ale sam fakt... Nie pytalam go o to i nie wiem czy go tym nie uraze, no i nie wiem co o tym myslec... Nie spotkalam sie z czyms takim, nawet w opowiesciach... Co o tym myslicie?

Gość sok jablkowy
zapytaj go o to, ale tylko o stringi, bo owlosienie to moze byc kwestia genow;) wiec zapytaj czy nosi stringi bo lubi. i nie przejmuj sie, przeciez jelsi bedzie mu na Tobie zalezalo, to zmieni sie jesli cos Ci bardzo bedzie przeszkadzac.

Gość nalon32
a feeee...tozto dzolo nie facet:(((( wspolczuje... moze on na rurce tanczy w pracy, haha

Gość nalon32
ale czy on jest ogolony na klacie??czy po prostu nie ma wlosow?

Gość dziewczyna_dupka
No to musiałaś się nieźle zdziwić...:) Powiedz mu, że nie podobają Ci się faceci w stringach... A co do owłosienia.. Hmm. Nogi też ogolił? Skubany.

Niektórzy się depilują, bo myślą, że to się kobietom podoba. Może jego była go tak nauczyła? Myślę, że dla Ciebie może to zmnienić... O ile będzie wiedział, że tego chcesz. :)

Gość lusia-pusia
a moze dba o siebie, lubi sie tak nosic i tyle, kazdy ma jakiegos hopla a ty nie masz...zapytaj go..powiedz ze 1 raz kogos z stringach widzialas...znaczy sie faceta..i co on na ten temat mysli..proste..utrudniasz sobie kobieto...zycie

Gość Nena____
Homo na pewno nie jest ani zadnym tam cudakiem biseksualnym, przynajmniej nie zauwazylam ani nie slyszalam, ciuchy ma ladne - nie zadne tam Armani i inne metroseksualne, ale stonowane - generalnie OK. I jak pisalam, czuje ze cos jest miedzy nami i jesli mialabym przestac sie z nim spotykac to jak oddac nowego Mercedesa tylko dlatego ze ma skorzana tapicerke:) Ale dzisiaj zapytam sie o co chodzi z tymi depilacjami (bo chory chyba nie jest?) i gatkami.

Gość _________________p

Gość pizzerniasz
mysle ze to dobra prowokacja i to nie pierwsza z twojej strony juz :D gratuluje :P

Gość chlopak9375_
Wiem ze juz dlugi czas minal od tego ale co on odpowiedzial? Co Ci w ogole powiedzial na temat jego gateki goleciu się ? Czy dalej jestescie razem?

Gość mmmrerer
moze jest kolażem? nie, to na rekach tez by zgolil.. a ostatnio kumpel mojego brata na domowce nam uswiadamial jak lubi stringi.. nie przekonal mnie za bardzo.. ale jako glowny argument podal ze mieszka w Hiszpanii i jest dosc goraco w bokserkach i spodniach dlugich..

Gość ___ziomasek_
w sumie to teraz bardzo duzo chlopakow nosi stringi i sie do tego nie przyznaja bo sie wstydza, sporo osob znam ktore to nosza

"mie to teraz bardzo duzo chlopakow nosi stringi i sie do tego nie przyznaja bo sie wstydza, sporo osob znam ktore to nosza" a wytłumaczysz jaka stoi za tym logika? jak siętymi strionagami nie chwali żeby panienkę poderwać albo zrobić lepsze wrazenie bo stringi u faceta to raczej obciach to po co?

Gość ___ziomasek_
zdaje mi sie ze oni nie podrywaja panienek na ich gacie moze tylko nosza je na codzien jak normalna bielizne.. ale tylko tak przypuszczam

Gość ___ziomasek_
jak noszą to musi im być w tym wygodnie

Gość nnimal_532
nosi bo je lubi.. bo wygodnie..

Gość wyssany5
na pewno jest to pływak przygotowywujący się do następnej olimpiady

Gość babcia prawde ci powie
ciesz sie,ze mial gladka dupcie w tych stringach a nie czarne krecki na dupie🖐️

Gość hehe____
ale dosyc fajnie wygladaja chlopacy jak maja na sobie stringi i ogolona pupcia hihi fajnie no ale na klacie to juz nie za fajnie wyglada ogolony facet!

Gość paniiiiiiii
gorzej wygladaja grubasy z obwislymi brzuchami zarosnietymi tylkami ochyda