Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ide do lekarza jutro rano

KTO Z WAS ZNA SIE NA ANATOMI CIAłA CZłOWIEKA????KTO MI POWIE JAKI TO NARZąD ??

Polecane posty

Gość ide do lekarza jutro rano

JAKI NARZąD ZNAJDUJE SIE U CZłOWIEKA ZARAZ KOłO PęPKA Z PRAWEJ STRONY ?OCZYWISCIE CHODZI O NARZAD KTóRY JEST W śRODKU

Gość lkjhjh
pewnie chodzi o jaja

Gość ja ci powiemmmm
TRZUSTKA

Gość xfh v
tragedia schowaj sie dupku w końcu bo sie rzygać chce

Gość wg mnie wyrostek ale
nie jestem pewien!

Gość Mocna_kawa
Najprawdopodobniej to jelita :)

Gość ale wymyśliłaś
wątroba? jak cie tam boli może byc też wyrostek, no cóż lekarz na pewno ci powie

wyrostek jest nizej,blizej prawej pachwiny... po prawej stronie,bardziej w boku jest watroba...a po lewej trzustka...nie wiem tylko gdzie jest sledziona

generalnie tomoze byc wszystko i bol moze promieniowac co nie znaczy ze moze bolec we wlasciwym miejscu gdzie znajduje sie narzad. ja mialam nerki chore i bolalo mnie w jednym miejscu z przodu po lewej stronie pepka jak by kolka... jak sie dowiedzialam ze to nerka to baardzo sie zdziwilam.. dlatego ciezko samemu stwierdzic jesli sie na tym nei znamy i tylko lekarz nam powie

z ta trzsutka to sie troche machnelam :P http://images.google.com/imgres?imgurl=http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/74/Trzewia_czlowiekaBKKL.jpg/350px-Trzewia_czlowiekaBKKL.jpg&imgrefurl=http://pl.wikipedia.org/wiki/Uk%25C5%2582ad_pokarmowy_cz%25C5%2582owieka&h=365&w=350&sz=33&hl=pl&start=4&um=1&usg=__lkdIoGm7D7RCRPzEz-wwhNWgTE0=&tbnid=R5UkqAGdNe9WTM:&tbnh=121&tbnw=116&prev=/images%3Fq%3Dnarz%25C4%2585dy%2Bwewn%25C4%2599trzne%2Bcz%25C5%2582owieka%26um%3D1%26hl%3Dpl%26client%3Dopera%26rls%3Den%26sa%3DN

Gość zajec z anatomii to ja nie
mailam... ale ja bym tak umiejscowila watrobe ;) Watroba po prawej stronie brzucha, trzustka po lewej stronie brzucha ;)

Gość lkjhjh
to moszna cie boli ?Tylko bool prominiuje wyzej ?

Gość zajec z anatomii to ja nie
mi tez powiedziala, ze to zespol jelita drazliwego ;) Chociaz ja i tak caly czas mysle, ze to watroba... No ale nie znam sie :P

moze być nawet wyrostek robaczkowy, może być wątroba, jelita zajrzyj sobie do atlasu anatomii człowieka (swoją drogą o budowie człowieka to było chyba w szóstej klasie podstawówki :) )

Gość jestem przyszła lekarz
studiuje medycyne i to co czytam tutaj w głowie sie nie mieści.. ludzie..do ksiązek ..wrócic sie do podstawówki prosze.. watroba???haha wątroba jest wyżej pod żebrami a nie koło pępka zaraz z prawej. autorka wyraznie napisala ze boli ją nie z prawej strony brzucha tylko z prawej zaraz przy pępku..umiecie czytać??? to wyrostek ci sie zaczyna jak nic.. boli cie pewno od roku z tego co piszesz ze co 3 miesiące tak ?przewlekły ból to jest a nie stały więc.

Gość WEKKF55
LEKARKA SIE ODEZWAŁA

Gość niestety takkkk
lekarka jednak wie .......???

Poza tym co Cie to obchodzi?! Idziesz do lekarza, mówisz: "Tu mnie boli" i w tym problem lekarki by wiedzieć co to, czemu boli i potem wyleczyć

Gość gupia lekarka ..nie prawda
to nie kamica